Поділитись:

Лучан вчитимуть говорити просто про складне

Четвер, 02 травня 2019, 18:40

У Молодіжному центрі Волині Сергій Горовенко з ініціативи «Абетка реформ» поділиться історією проекту, який запропонував новий підхід до пояснення реформ простою мовою.

Зустріч відбудеться 4 травня о 19:00 годині, – інформують організатори. 

Упродовж останніх років тема реформ звучала в ЗМІ, соцмережах та просто на вулиці чи не щодня. Одні говорять про успіхи, інші висловлюють своє розчарування, а деякі просто не відчувають змін, насправді не розуміючи, у чому ж вони полягають.

У межах заходу відбудеться презентація “«Абетки реформ» – ілюстрованої книжки для дітей та дорослих, де про реформи говорять простою мовою у вигляді казок, коротких історій та зрозумілих пояснень.

«Навіщо говорити про реформи дітям? Чому навіть незначні зміни є важливими? Як пояснити складні речі так, щоб це зрозумів кожен? Відповіді на ці та інші питання, а також друкований примірник «Абетки реформ» можна буде отримати вже 04 травня о 19:00 у Молодіжному центрі Волині. Запрошуємо всіх, хто працює з дітьми, у кого є свої діти або ж будь-кого, кому не байдужі теми змін в Україні. Після заходу ви зможете навчитися «пояснювати на пальцях» складні та важливі для розвитку суспільства речі», – кажуть організатори.

Участь безкоштовна за попередньої реєстрації

Довідково:

«Абетка реформ» – проект, створений випускниками Відкритого Університету Реформ (освітнього проекту Реанімаційного Пакету Реформ та Центру демократії та верховенства права) за підтримки Швеції.

Надрукувати
мітки:
коментарів