Поділитись:

На Волині нарахували 47 мільйонерів

Четвер, 12 травня 2016, 10:58

Із 6526 громадян, котрі відзвітувалися про минулорічні доходи, 47 задекларували доходи, що перевищують 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

Волинські декларанти визначили до сплати 13,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 2,6 мільйона гривень військового збору. Таким чином, цього року за підсумками деклараційної кампанії до бюджетів всіх рівнів спрямують 16,3 мільйона гривень податків, що більше на 1,4 мільйона гривень, аніж за підсумками декларування торік.

Аналітика свідчить, що 42,4 відсотка від сум, що поповнять бюджети, - це податки громадян, котрі успадкували, або ж отримали в подарунок майно.

"Ми намагалися максимально врахувати позитивнй досвід минулорічних деклараційних кампаній та акцентували увагу на виправлення недоліків, які були допущені в минулі роки. Тому цього року значна кількість волиянн (1212) задекларували отриману спадщину чи подароване їм майно, визначивши до сплати майже 5,8 мільйона гривень податкових зобовязань", - прокоментували підсумки декларування начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Тим часом, про доходи, отримані від продажу рухомого майна, відзвітувалися 284 декларанта, які визначили до сплати 4,4 мільйона гривень податків. 271 громадянин задекларував доходи від здачі майна в оренду, 169 громадян задекларували дохід від 2-х та більше податкових агентів.

Щодо задекларованих іноземних доходів, то їх у своїх деклараціях зазначили 59 волинських декларантів. Із 7,6 мільйона гривень задекларованих іноземних доходів до бюджету буде сплачено понад 845 тисяч податків. Про отримання торік інвестиційного прибутку відзвітувалися 42 волинян, які сплатять в бюджет 241 тисячу гривень податкових платежів. Інші доходи задекларували 938 громадян.

Нагадаємо: у Луцьку - п'ятеро мільйонерів.

Надрукувати
мітки:
коментарів