Поділитись:

Як складатимуть ЗНО в магістратуру

П'ятниця, 03 травня 2019, 16:54
Як складатимуть ЗНО в магістратуру

Міністерство освіти затвердило порядок організації та проведення іспитів, що проводяться за технологією ЗНО, для вступу на магістерський рівень вищої освіти.

Відповідний наказ відомства зареєстрований у Міністерстві юстиції, – інформує Освіта.ua. 

Документ визначає процедуру організації та проведення двох іспитів для вступу в магістратуру у формі ЗНО: єдиного фахового випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей, а також єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

Єдине фахове вступне випробування передбачає виконання вступником тесту, що містить два блоки тестових завдань: тест загальних навчальних правничих компетентностей та тест з восьми базових правничих дисциплін.

Єдиний вступний іспит з іноземної мови передбачає виконання тесту з англійської, або німецької, або французької, або іспанської мови.

Тестування вступників до магістратури будуть проводитись в Києві, обласних центрах, а також у Слов’янську, Маріуполі та Сєверодонецьку.

Інформація про пункт тестування, в якому вступник проходитиме вступні випробування, зазначатиметься в запрошенні-перепустці, що розміщуватиметься на інформаційних сторінках учасників ЗНО.

Порядком організації та проведення іспитів для вступу у магістратуру також визначені інші особливості зовнішнього оцінювання абітурієнтів, зокрема, механізм реєстрації для складання вступних випробувань, алгоритм проведення іспитів, умови організації додаткових сесій, визначення результатів ЗНО, вимоги до приміщень пунктів тестування тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів