Поділитись:

Акторка серіалу "Усі жінки – відьми" приїде на Одеський кінофестиваль

Понеділок, 06 травня 2019, 06:37

Американська актриса Роуз Макгоуен стане спеціальним гостем ювілейного 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю

Про це повідомили організатори кінофестивалю на своєму сайті.

Роуз Макгоуен відома за ролями в кінофільмах "Покоління гри DOOM", "Крик", "Грайндхаус", "Королеви вбивства", "Конан-варвар", "Планета страху". Глядач також добре знає її за роллю Пейдж Метьюс в телесеріалі "Усі жінки – відьми", в якому Макгоуен знімалася з 2001 по 2006 роки. У 2005 році вона зіграла роль Енн-Маргрет в біографічному міні-серіалі "Елвіс", який отримав безліч нагород і номінацій.

Роуз Макгоуен часто бере участь у заходах, які порушують важливі питання. Вона активно пропагує ідеї гендерної рівності та фемінізму. Три роки Роуз писала свої мемуари під назвою "Смілива" (BRAVE), в яких описала свою історію, зокрема, про сексуальні домагання. Насамперед це книга про цілу індустрію – Голлівуд. Це викриття індустрії розваг та багатомільярдного бізнесу, який побудований на жінконенависниках.

Роуз Макгоуен стала однією з перших жінок, хто відкрито заявив про сексуальні домагання в Голлівуді, що призвело до появи руху #MeToo. Своєю книгою Роуз Макгоуен прагнула пробудити людей, стати сміливими, перемагати труднощі. Мемуари швидко стали бестселером New York Times. Роуз повстала проти образу, який створив Голлівуд, та затвердила власну індивідуальність і голос.

Нещодавно Роуз отримала нагороду DLD Impact, була визнана однією з персон року журналу Time і була удостоєна своєї власної категорії "Натхнення" на церемонії нагородження "Людина року GQ" в Лондоні влітку 2018 року. Засновниця #RoseArmy Роуз Макгоуен стала потужним голосом для тих, хто прагне стати сміливими людьми – такими, якими ми усі були народжені.

Цьогорічний ювілейний 10-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 12 до 20 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, хто замінить Зеленського в проектах "95 Кварталу".

Надрукувати
мітки:
коментарів