Поділитись:

Волинянин став чемпіоном України з бойового самбо (фото)

Понеділок, 06 травня 2019, 09:36
Волинянин став чемпіоном України з бойового самбо (фото)

У суботу, 4 травня, у селищі Підгірці Київської області відбувся чемпіонат України з бойового самбо серед юнаків і чоловіків. Захід організовувала Федерація бойового самбо України.

Про це інформують у клубі GARDA. 

У межах змагань відбувалися бої у таких вагових та вікових категоріях:

  1. Юнаки 2001-2002 років народження - 52, 57, 62, 68, 74, 82, 90 та більше 90 кілограм.
  2. Чоловіки 2000 року народження і старше - 57, 62, 68, 74, 82, 90 та більше 90 кілограм.

Участь у чемпіонаті взяв і боєць клубу GARDA Дмитро Ковальчук. Він провів чотири бої. Три з них виграв достроково, ще один за кількістю отриманих балів. В результаті змагань Дмитро здобув звання чемпіона України з бойового самбо у ваговій категорії до 68 кг серед юнаків.

Волинянин став чемпіоном України з бойового самбо (фото)

Участь борця у змаганнях була можливою завдяки постійній підтримці клубу: Вікторії Шляхтич (компанія «AWG Карс»), Юлії Риковській (компанія «WEST AUTO HUB»), Олексію Шмігелю, родині Маковських та транспортній допомозі Валентина Слуцького (ФГ «Агроком»).

«Я здобув звання чемпіона України з бойового самбо. Цей спорт новинка для мене і для моїх тренерів. Дуже важко було адаптуватись до нових правил, до нових суперників і взагалі до цього виду спорту. У поєдинках я застосовував техніки з бразильського джиу-джитсу, про що свідчать три дострокові перемоги задушливими прийомами», – ділиться враженнями Дмитро Ковальчук.

До слова, Дмитро брав участь у чемпіонаті в складі Волинської збірної, кістяком якої були бійці СК «Воїн». Команда GARDA вдячна тренерам партнерського клубу за надану можливість Дмитру представляти з ними Волинь.

Волинянин став чемпіоном України з бойового самбо (фото)

Додамо, що цей чемпіонат України був відбірковим до чемпіонату Європи з цього виду спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів