Поділитись:

"Ляпіс 98" та Сергій Міхалок виступлять в Луцьку

Вівторок, 07 травня 2019, 18:06

Ортодоксальний, який не має аналогів у світі, оркестр родоначальників радикального шансону «ЛЯПІС 98» не тільки входить в авангард, але є кращим з кращих.

Кожен концерт – це складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій. Це потрібно бачити і відчувати. Вони дарують людям радість, чудовий настрій і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці. Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на всі часи, який підспівують тисячні зали в будь-якій точці світу. «Ляпіси» актуальні завжди і всюди!

13 червня в Луцьку оркестр «ЛЯПІС 98» і його незмінний лідер Сергій Міхалок представлять ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», присвячене яскравому святу весни. У програмі – тільки золоті хіти і всенародно улюблені пісні, які співають ось уже
кілька поколінь.

Музкомедия – зустрінемо весну разом незабутнім концертом!

Також Tikhonov Аgency застерігає: останнім часом почастішали випадки підробки квитків шахраями. Тому радять купувати квитки тільки в офіційніх розповсюджувачів, які зазнечені на сторінці у Facebook.

Інформаційні партнери події : Волинь Online, Волинські Новини, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.

Детальніше про подію тут: https://www.facebook.com/events/312585692750218/

Дата: 13 червня 2019 о 19:00.

Місце: РЦ «Промінь».

Квитки можна придбати:

Довідка за номерами :
(097) 37 68 593, (066) 555 79 86

Надрукувати
мітки:
коментарів