Поділитись:

На подвір’я депутата Волиньради кинули вибухівку

Середа, 08 травня 2019, 09:09
На подвір’я депутата Волиньради кинули вибухівку

На подвір’я депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув. 

Це сталося у ніч на 8 травня у Камені-Каширському, – повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Волинської ОДА Олександр Савченко. 

Внаслідок вибуху пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан. Ніхто не постраждав.

"Краяни знають депутата, як чуйну та порядку людину. Мені важко уявити, що подія може бути пов’язана з особистими мотивами. Враховуючи це, вважаю, що інцидент є або спробою залякати, або спробою розхитати ситуацію в регіоні в час, коли влада в країні переходить від чинного президента до новообраного. Закликаю силовиків посилити оперативно-розшукові заходи для розслідування цієї події та превенції подібних виявів у майбутньому. Волинян закликаю бути пильними, не піддаватися на провокації, та вразі отримання інформації, яка може допомогти слідству невідкладно повідомляти про це правоохоронні органи", – заявив Савченко. 

Довідково: 

Анатолій Бусько обраний депутатом Волинської обласної ради  на виборчому окрузі № 8 від Волинської обласної партійної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Член фракції "Батьківщина" в обласній раді. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів