Поділитись:

2500 $ за квиток на голлівудську секс-вечірка SNCTM, яка відбудеться у Києві (відео)

Четвер, 09 травня 2019, 03:34

18 травня у Києві вперше відбудеться закритий маскарад SNCTM, вхідний квиток на який буде коштувати кілька тисяч доларів.

Про це інформує HB

Інтнерв'ю із засновником SNCTM Деймоном Лоунером подаємо без змін.

Від 2500$ за квиток, попередня співбесіда та дрес-код – це умови голлівудської секс-вечірки SNCTM [Sanctum - таємне місце]. 

Засновник SNCTM, американець Деймон Лоунер воліє називати це маскарадом або "еротичним театром". На його маскаради приходять зірки голлівудського кіно, рок-музиканти і топ-політики. Але він не назве жодного імені – це гарантія анонімності, одна з ключових умов вечірки.

2500$ – це вартість квитка для двох, де супутницю потрібно заздалегідь узгодити з організаторами, 3000$ – якщо ви хочете прийти один, 5000$ – квиток vip-класу з особливими привілеями і доступом до спеціальної зони. Щоб стати повноправним членом клубу Dominus SNCTM, потрібно заплатити 75 000$ – це дає доступ до всіх івентів, які організовує SNCTM.

Щоб потрапити на вечірку, потрібно спершу заповнити анкету на сайті. Навіть наявність великої суми грошей в кишені – не гарантія того, що вас запросять. Тут оцінюють за красою і загальною привабливістю, щоб все – від місця до учасників – було на найвищому рівні. До слова, про місце: зазвичай всі вечірки проходять в старовинних замках або особняках, що надає особливих відтінків атмосфері.

У попередніх інтерв'ю ЗМІ Лоунер розповідав, що на створення цього клубу його надихнув фільм Стенлі Кубрика Із широко заплющеними очима. Вечірки Лоунера, як і історія з фільму, іноді рятують шлюби.

У переддень київського SNCTM НВ поспілкувалося з Деймоном Лоунером про те, що можна і що не можна робити на маскарадах, як організатори ладнають із законом і що буде з тими, хто порушить правила вечірки. А також про те, чи доречно проводити подібні заходи в епоху боротьби з сексуальними домаганнями і сексизмом.

- Хто ваші гості? На кого розрахована ця вечірка?

Наша вечірка розрахована, в середньому, на 99 гостей плюс артисти, які беруть участь у перформансах. Наші гості – це відкриті й допитливі люди, які шукають новий досвід і виявили бажання вивчати свої особисті бажання без суджень. Серед них – політики, знаменитості, бізнесмени і бізнесвумен.

Окремо для кожної вечірки ми складаємо список молодих і красивих жінок, які можуть прийти безкоштовно. Для нас важливо мати естетично привабливих гостей. Може прозвучати трохи зарозуміло з мого боку, але це допомагає зробити вечірку класною.

- А хто ці дівчата? Ви привозите їх з собою?

Ні. Щоб потрапити безкоштовно, потрібно бути привабливою молодою дівчиною років двадцяти або старше, і залишити заявку на сайті. Якщо нам сподобаються зовнішні дані, таких дівчат запрошуємо безкоштовно.

Я гарний з флогером в руках, мені дуже подобається шибарі

Ніяких інших особливих умов для відвідування, як і спеціальних обов'язків на вечірці у них немає. Далі ці дівчата проводять вечір так само, як всі інші гості. 

- Я прочитала у ЗМІ, що серед ваших гостей, наприклад, голлівудська актриса Гвінет Пелтроу, і вона це не приховує. Чи є інші знаменитості, які теж відвідують ваші вечірки відкрито?

Так, за чутками, на заходах SNCTM присутні Гвінет Пелтроу і [американський комік і продюсер] Білл Мар. Але, звичайно, я не можу назвати імена інших знаменитостей або кого-небудь з наших гостей. Ми захищаємо конфіденційність всіх членів нашої спільноти.

- Як ви проводите попередній відбір учасників?

Кожен, хто хоче відвідати наш захід, повинен спершу заповнити спеціальну форму на сайті. Там будуть запитання: починаючи від імені і професії і закінчуючи тим, які у вас є фантазії і як ви хотіли б втілити їх у життя. Також потрібно завантажити ваші фотографії. Я оцінюю естетичну складову, також – ваші відповіді. Це важливі визначальні чинники.

Я вірю, що ця аплікаційна форма – інструмент, який відмінно нам підходить. Якщо я бачу, що вказане у відповідях допоможе розширити досвід дійсних членів нашої спільноти, то підтверджую учасника.

Ми перевіримо вас через соціальні мережі і проведемо невелике розслідування про те, хто ви є. Після цього, на наступному етапі, у вас буде особиста зустріч з членом нашої команди, де вам роз'яснять правила.

Крім того, не забувайте: наші вечірки досить дорогі. І це теж своєрідний фільтр. Адже вся подія може бути зіпсована завдяки всього одному гостю, тому ми ретельно перевіряємо всіх.

Одне з головних, чим діляться наші гості на вечірках – це їх досягнення, це успіх, про який багато хто може тільки мріяти.

- Розкажіть про географію проживання ваших гостей звідки вони?

- Багато хто з наших гостей вже стали членами клубу. З кожною подією кількість відвідувачів, які приходять за купленим тільки на цей івент квитком, зменшується. Адже члени клубу мають пріоритет при відвідуванні заходу.

З тих, хто відвідує вечірки в Лос-Анджелесі, багато проживають там же, у Лос-Анджелесі. Якщо говорити про Нью-Йорку, це – центр світу, тому туди ми запрошуємо гостей з Парижа, Лондона і Бразилії. У Москві, по суті, приходять гості з Росії та деякі члени нашої спільноти зі США. Як буде в Україні – побачимо!

- Можливо, серед членів вашого клубу є хтось з України?

- Можливо. Але я не буду називати нічиїх імен.

- Давайте поговоримо про правила поведінки на вечірці. Що можна робити, чого не можна?

Головна директива нашої всюдисущої безпеки – впевненість у тому, що кожна жінка може бути настільки вільною і відкритою, наскільки їй хочеться, без будь-якого страху.

Наше золоте правило: перш ніж доторкнутися, запитай дозволу. Це означає, що будь-яка взаємодія може відбуватися тільки за взаємною згодою.

- Що буде з тими, хто порушить правило?

Смерть. Та жартую. Чи ні?

Особу, яка скоїла помилку, буде відсторонено від участі у SNCTM. Це дороге зобов'язання, тому що ніхто [з гостей] не захоче залишати вечірку передчасно. Більш жорсткі порушники можуть бути відсторонені від участі в наших вечірках довічно.

[На початку 2018-го з клубу був вигнаний в'єтнамець Пхонг Тран з ніком Bunnyman, у якого було річне членство, через розголошення приватної інформації про закритий клуб].

- Який дрес-код?

Джентльмени повинні приходити в класичному смокінгу з чорною краваткою-метеликом. Дами – в елегантному вечірньому вбранні або в нижній білизні. Кожен проходить через охорону на вході в масці на обличчі.

- Чи працюють на ваших вечірках акредитовані фотографи, наприклад, на випадок, якщо хтось із гостей попросить зробити фото?

Ні, ми не дозволяємо фотографувати наших гостей нікому, навіть якщо вони самі попросять про це. Час на маскараді – тільки для нас самих. Його не повернути, тому потрібно насолоджуватися ним на повну.

- Чи пропагуєте ви захищений секс на ваших вечірках? Можливо, роздаєте гостям презервативи, лубриканти, експрес-тести на ВІЛ/СНІД, які можна пройти безпосередньо перед самим контактом?

Коли дорослі люди погоджуються на секс, вони самі повинні думати про те, користуватися захистом чи ні. Ми – не сексуальна поліція. На всіх наших заходах ми роздаємо гостям презервативи, і більшість наших членів використовують їх.

Кожен цінує своє здоров'я і благополуччя, і освічені люди можуть приймати такі рішення самостійно. На деяких наших приватних зібраннях, не на вечірках, всі учасники перевіряються на чистоту перед участю. Однак це набагато складніше зробити, коли учасників майже сотня.

- У кожній країні свої закони і правила. Ви враховуєте їх, коли організовуєте свою вечірку? Наприклад, в Україні івент такого роду цілком підходить під кримінальну статтю. Наприклад, організація місць розпусти.

- Якщо дорослі люди вирішують, що хочуть зайнятися один з одним сексом з обопільної згоди, це – легально. Платити за секс – нелегально, тому для нас неприйнятний такий формат як покупка послуг сексуального характеру за гроші. По таке потрібно йти в бордель, а SNCTM – не місце для цього.

Хоча я, в принципі, не проти такого бізнесу, я не вважаю це сексуальним або збудливим. Секс найкращий, коли – двоє або більше – людей хочуть побути один з одним заради свого особистого задоволення. На щастя, в цьому немає нічого поганого.

- Як організовано простір на ваших вечірках? Які зони там є?

- Дійсно, у нас є різні зони: окремо – для перформансу, окремо – лаунж, зона для індивідуальної взаємодії, бар.

У нас є головна сцена, де артисти представляють свою головну програму з двох або трьох перформансів. Це захоплюючі шоу, еротичний театр. Всі актори одягнені в костюми, все це нагадує гостям, що вони нібито перебувають у центрі еротичного релігійного ритуалу. Деякі артисти ходять серед гостей і допомагають їм розслабитися, відчути себе більш комфортно.

Чи відвідували ви інші подібні заходи в якійсь із країн? В Україні, наприклад, регулярно проходять такі заходи: секс-вечірки, БДСМ-паті тощо.

Ні, але дякую за запрошення. Я не вважаю SNCTM саме секс-вечіркою як такою, для мене це – еротичний театр.

Між цим є різниця, як якщо б ми порівняли BMW і Rolls Royce. Не маю нічого проти BMW, але все ж вважаю за краще, щоб мене везли в моєму Rolls Royce.

- Ви, до речі, відносите себе до БДСМ-спільноти?

- Ні, БДСМ – це не моє. Тобто, я гарний з флогером в руках, мені дуже подобається шибарі і я в домінуючій позиції щодо моїх партнерів. І я багато почерпнув з цього всього.

Але, в цілому, вважаю БДСМ надуманим і трохи дурним в рамках групи. Мені найбільше подобається хороший, старомодний трах з оголеними тілами і без додаткових аксесуарів.

- Рух #Metoo проти домагань і сексизму став дуже популярним у всьому світі. Що ви думаєте про це? Як ви можете захистити своїх гостей від цього на секс-вечірці?

По-перше, дозвольте мені сказати, що жінки насолоджуються сексом так само, як чоловіки. Мені здається кумедним, що деякі з нас забувають про це. Припускати, що SNCTM організований просто для чоловіків, було б абсолютно помилковим.

Дозвольте мені сказати, що жінки насолоджуються сексом так само, як чоловіки

Я вже згадував про наше золоте правило: "Завжди питай, перш ніж торкатися". Воно працює вже шість років, з самого першого дня. У нас не так багато правил, але це – дійсно важливий нюанс. Якщо джентльмен доторкнеться до дами без усного прохання, його виженуть з вечірки без повернення грошей і позбавлять членства в клубі. 

Втрата членства в SNCTM – то не те, від чого 99,9 % моїх гостей готові відмовитися. Вони поводяться, як джентльмени, завжди запитують, перш ніж торкатися. Цікаво, що еротичний клуб розуміє це правильно, в той час як "зовнішній" світ, схоже, не розуміє, як просити згоди. Тут дійсно є про що подумати.

- Крім майбутньої вечірки в Києві ви плануєте інші івенти в Україні в найближчому майбутньому?

- Думаю, спершу ми повинні подивитися на результати нашого першого заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Multiplex у «Промені»: які фільми вийдуть у прокат цього тижня (відео)*

Надрукувати
мітки:
коментарів