Поділитись:

На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)

П'ятниця, 10 травня 2019, 23:34

Христина Жук – блогерка, маркетологиня виступатиме вже завтра на спікер-зоні гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest о 15:00.

В 25 років Христина відвідала 54 країни, 11 місяців подорожувала по Азії, на велосипедах, літаках, поїздах, автобусах і стопом. За цей час встигла відвідати 11 країн: Грузію, Азербайджан, Іран, М'янму, Таїланд, Лаос, Камбоджу, В'єтнам, Малайзію, Індонезію та Сінгапур. Доїхала велосипедом з України до Ірану, автостопом з України до Північної Африки, літаком з Аляски до Індонезії – але то вже було просто.

Під час виступу Христина говоритиме про:

- лайфхаки для мандрівників, де і як зекономити, і як не попасти в халепу

- мандрівні факапи (пропущені літаки, загублені паспорти, помилкові візи, ломані ноги, уявні хвороби, диких псів і ISIS)

- 25 років і 53 країни, як то зробити і чи треба )

- велоподорожі

- способи підзаробітку за кордоном

- волонтерство, проекти і можливості для молоді за кордоном, як дорогою зайняти себе корисними справами і бути мандрівним волонтером, і навіщо воно треба українцям взагалі.

Запрошуємо відвідати Lutsk Food Fest: Гастро тур та оцінити старання рестораторів з усієї країни, зануритись в кулінарні смаки різних країн, провести час разом у дружній та святковій атмосфері!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Lutsk Food Fest виступить львів'янин, який автостопом дістався Антарктиди (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів