Поділитись:

П’ять причин, чому треба дивитися "Протилежний Погляд LIVE"

Субота, 11 травня 2019, 14:00
П’ять причин, чому треба дивитися

Поінформований – значить попереджений, попереджений – значить захищений. 

На цьому наголошують творці ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" і називають п'ять основних причин, чому програму треба дивитися. 

"1. Перше і найголовніше – МИ НЕ ВИРІЗАЄМО Так, ми працюємо в прямому ефірі і в нашій студії повна свобода слова. Кожен має право на думку і може її озвучити. 

2. НЕЗААНГАЖОВАНІСТЬ. Ми відкриті для кожного. Щотижня ми запрошуємо спікерів на ефір, незалежно від їхньої політичної чи релігійної приналежності, і кожен із запрошених перебуває в рівних умовах з іншими. А спірність, полярність думок навколо конкретної проблеми породжує істину. 

3. ДОСТОВІРНІСТЬ. В ефірі "Протилежного Погляду" лише перевірена та офіційно підтверджена інформація.

4. АКТУАЛЬНІСТЬ. Щотижня лише гарячі, гострі та важливі теми. Ми не замовчуємо проблеми, а навпаки доносимо правду та намагаємося знайти спосіб вирішення питання. 

5. ЯКІСТЬ. Над ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" працює велика команда досвідчених спеціалістів, які застосовують нові технології у зйомці. А завдяки сучасному обладнанню наші глядачі отримують гарне зображення і якісний звук", – йдеться у повідомленні. 

Отож, дивіться головне ток-шоу Волині "Протилежний Погляд LIVE" щочетверга на "12 Каналі" о 20:00. Обирайте лише достовірну, "неприкрашену" інформацію та робіть висновки самостійно! Суспільство має право знати правду. 

Підписуйтеся на канал програми в Youtube, ставте "like", коментуйте та дізнавайтеся новини першими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новообраний президент "мочив" – то й мені можна: ведуча "Протилежного Погляду" зняла відверте відео

Надрукувати
мітки:
коментарів