Поділитись:

"Після гомика підеш в туалет – помреш": у Львові вчительку покарали за гострі слова (відео)

Субота, 11 травня 2019, 17:44

60-річній вчительці львівської школи № 93 Мирославі Стецюк винесли догану, а після навчального року її звільнять. Причина – гомофобні висловлювання.

Про це пише ZAXID.NET.

У квітні одна з учениць восьмого класу цієї школи Ольга Гайворон виклала на своїй сторінці в Instagram історію, де вчителька Мирослава Стецюк розповідає учням про гомосексуалістів у негативному контексті.

Пізніше учениця видалила відео. Дівчина заявляла, що виклала відео "для підняття настрою і не хотіла псувати життя нещасній вчительці". 

Мирослава Стецюк – вчитель української мови та літератури, а також християнської етики. В одній зі шкіл Львова вчителька християнської етики розповідає дітям про те, що можна померти, якщо зайти до туалету після того, як його відвідав гомосексуаліст.

"Ви знаєте, що таке статеві органи? Що носить чоловік у своїй спермі? Це сам Господь Бог з неба дав. А він то пхає куди? Там де що, де гівно? І що народжується з того? Уроди! Гади! Повірте, після гомика піти в туалет, то ти вмираєш", – говорила вчителька. 

У коментарі ZAXID.NET директорка школи Олеся Мандзюк повідомила, що адміністрація школи винесла вчительці догану одразу після публікації відео. Із її слів, вчителька визнала, що була неправа. А в кінці навчального року вна піде на пенсію.

"Вона пенсійного віку і планувала завершувати працювати в кінці навчального року. Після публікації відео ми провели нараду і вона визначала, що була неправа і повела себе негідно. Відео діти зняли на перерві, вирішили емоційно зачепити вчительку", – розповіла директорка. 

Після цього інциденту на уроках Мирослави Стецюк постійно присутній хтось із адміністрації школи. А частина батьків відмовилася від уроків християнської етики. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів