Поділитись:

Волинянин намагався через суд скасувати штраф за неправильну зупинку

Неділя, 12 травня 2019, 05:25
Волинянин намагався через суд скасувати штраф за неправильну зупинку

В суботу, 11 квітня, Луцький міськрайонний суд Волинської області відмовив у задоволенні позову щодо скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності. Постанова була винесена за порушення Правил дорожнього руху, а саме за здійснення зупинки ближче 10 метрів від виїзду з прилеглої території.

Як зазначили муніципали на своїй сторінці у Facebook, подібна постанова оскаржувалася вперше. Суд, однак, виніс ухвалу на користь Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

"Згідно із рішенням виконавчого комітету від 20.02.2019 N 103-1, працівників Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради уповноважено виконувати функції інспекторів з паркування. З 17 квітня 2019 року департамент розпочав повномасштабну роботу з виконання вказаного рішення. На сьогодні інспекторами департаменту винесено більше 500 постанов. 

Повідомляємо, що Департаментом муніципальної варти здійснюється контроль за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів на території міста Луцька для створення сприятливих умов у життєдіяльності городян, забезпечення безпеки дорожнього руху", – нагадали муніципали.

Волинянин намагався через суд скасувати штраф за неправильну зупинкуВолинянин намагався через суд скасувати штраф за неправильну зупинкуВолинянин намагався через суд скасувати штраф за неправильну зупинку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паркування і світлофори: патрульні назвали основні проблеми в Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів