Поділитись:

Хлопець із Луцька створив унікальний мобільний додаток (відео)

П'ятниця, 13 травня 2016, 12:52
Хлопець із Луцька створив унікальний мобільний додаток (відео)

Замість шкільного журналу й методичок – мобільний додаток. Десятикласник Михайло Куделя з Луцька розробив унікальну програму, яка здатна полегшити життя вчителям.

Список учнів, їхні оцінки та розклад занять зберігатимуться тепер у телефоні, – інформують ФАКТИ. ICTV.

Над спеціальною програмою десятикласник мудрував з початку навчального року. Спершу це була наукова робота, згодом школяр вдосконалив її і створив мобільний додаток.

Програма проста у користуванні. Мобільний додаток Помічник вчителя розрахований на операційну систему андроїд. Тепер Михайло працює над веб-сайтом, де батьки і вчителі зможуть контролювати успішність учнів та програму навчання. Педагоги вже вивчають переваги мобільного додатку школяра, завантажують на телефони.

Зізнаються – зовсім відмовитися від паперів не вдасться, але програма неабияк полегшить роботу.

Переможець всеукраїнської олімпіади з програмування, 17-річний школяр тепер понад усе мріє показати свої вміння на міжнародному рівні і гідно презентувати Україну в Румунії. Утім, аби потрапити туди треба 25 тисяч гривень.

Допомогти взялися однокласники, які підтримують та пишаються Михайлом. Комп'ютерним програмуванням школяр захопився ще у ранньому дитинстві – спочатку це були ігри, потім перейшов до серйозних програм.

Вдосконалює хлопець і знання іноземних мов. Завдяки наполегливій роботі хлопчик забув про проблеми зі здоров'ям. І тепер має грандіозні плани із заснування власної корпорації. Досі Михайло працював сам, та тепер закликає однодумців до співпраці. До слова, в ОАЕ випустили мобільний додаток для спілкування з дітьми з аутизмом.

Надрукувати
мітки:
коментарів