Поділитись:

Через аварію деякі луцькі будинки залишилися без гарячої води

Вівторок, 14 травня 2019, 09:37
Через аварію деякі луцькі будинки залишилися без гарячої води

13 травня о 17:30 на аварійно-диспетчерську службу ДКП "Луцьктепло" надійшла телефонограма від ЖЕК №8 про аварію на транзитному трубопроводі гарячого водопостачання, що розташований в підвалі житлового будинку на вул. Кравчука, 26-а.

Аварія сталася між першим і другим під'їздом вказаного житлового будинку. Тому для недопущення підтоплення підвального приміщення працівники ЖЕК №8 вирішили перекрити водопостачання, – інформує прес-служба "Луцьктепла". 

Відтак надання послуги з постачання гарячої води тимчасово припинено для мешканців багатоквартирних житлових будинків на вул. Кравчука, 26, вул. Кравчука, 26-а, вул. Кравчука, 26-б, пр. Соборності, 28, пр. Соборності, 30, пр. Соборності, 30-а, пр. Соборності, 32-а, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 1, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 7 та для дитячого садка №19 що на вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 5.

Роботи з усунення аварії виконуватимуться працівниками ЖЕК №8 сьогодні, 14 травня, а про відновлення послуги з постачання гарячої води буде повідомлено додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів