Поділитись:

"Не можуть домовитися, як грабувати Луцьк", – Садовий про непризначені вибори мера

Вівторок, 14 травня 2019, 10:40

Верховна Рада розглядатиме питання про вибори у тих громадах, де немає голови. Однак Луцьк може знову опинитися осторонь. 

Про це заявивив міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі телеканалу ICTV.  Відтак він наголосив на неспроможності Ради і виступив за її розпуск та дострокові вибори до парламенту. 

"У порядку денном парламенту є дуже маленьке рішення. Важливе. Це дозволити вибори в тих територіальних громадах, де немає голів. Два роки, як помер мер Луцька. Що мало би відбутися в нормальній країні? Одразу б оголосили вибори. Два роки не оголошують вибори, тому що місцеві феодали не можуть між собою домовитися, як грабувати той Луцьк. І ми маємо 209 таких громад, де не оголошуються вибори. У порядку денному це питання стоїть, але, за моєю інформацією, хочуть розглянути тільки 20, і там Луцька нема", – заявив він. 

Як повідомляв раніше співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", продюсер і ведучий головного на Волині суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" Тарас Шкітер, Луцьк багато втрачає без очільника. Саме тому команда ток-шоу записала інтерв'ю з мером Дніпра Борисом Філатовим, аби показати контраст у розвитку міста. 

"Ми будемо шукати справедливість. Спільно з вами ми будемо доносити проблему, що в Луцьку відсутній міський голова, для міських голів різних міст, для депутатів Верховної Ради. Ми будемо шукати справедливість спільно з вами", – зазначив Тарас Шкітер. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів