Поділитись:

Залізичники просять залишити поїзд "Ковель-Москва"

Вівторок, 14 травня 2019, 11:50
Залізичники просять залишити поїзд «Ковель-Москва»

Колектив пасажирського вагонного депо станції Ковель звернулося до керівництва «Укрзалізниці» з проханням не скасовувати поїзд на Москву.

Трудовий колектив виробничого підрозділу «Пасажирське вагонне депо Ковель», жителі Ковеля, Луцька, Рівного, Шепетівки, Коростеня та інших прилеглих міст до шляху прямування поїзду дуже стурбовані рішенням керівництва АТ «Укрзалізниця» щодо скасування поїзда сполученням «Ковель – Москва» №77/78 з 19 травня. Відтак 13 травня ухвалили колективне звернення до керівництва «Укрзалізниці». Один його примірник представники колективу передали до редакції Район.Ковель.

Потенційні пасажири цього поїзда вважають, що скасування сполучення суттєво ускладнить їх пересування в інші регіони України та за кордон.

«Звертаємо вашу увагу на стабільний обсяг перевезень пасажирів (так, на­селеність цього поїзда становить близько 90 %, за перший квартал поточного ро­ку цим поїздом було перевезено 68320 пасажирів) та прибуток, що особливо показово в умовах жахливого стану автодоріг, значної вартості та небезпеки автоперевезень», – говориться у зверненні.

Також дуже часто постає питання щодо незрозумілого продажу вже протягом останніх років квитків цього поїзда від початкової та наступ­них станцій до станції Київ, що призводить до ситуації, в якій пасажир вимушений купувати квиток до наступної станції (ст. Ніжин). А це унеможли­влює придбання квитка на поїзд №77/78 від ст. Київ, що суттєво погіршує умо­ви пересування студентів, мандрівників та жителів столиці.

«Тому виникає питання: при такій прибутковості для чого скасовувати поїзд? Кому це вигідно??? Також необхідно врахувати і без того вкрай напружену соціально-політичну, економічну ситуацію серед громадян, що може призвести до обу­рення громадськості та втрати іміджу залізничного транспорту, як найбільш безпечного та надійного перевізника», – пишуть в заяві. 

Залізничники просять своє найвище керівництво продовжити подаль­ше курсування пасажирського поїзда №77/78 «Ковель – Москва» задля запобігання соціальної напруги серед трудового колективу та пасажирів поїзда, що викличе надходження великої кількості скарг та вдарить по іміджу «Укрзалізниці».

Залізичники просять залишити поїзд «Ковель-Москва»

Залізичники просять залишити поїзд «Ковель-Москва»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, коли поїзд з Ковеля до Москви вирушить востаннє

Надрукувати
мітки:
коментарів