Поділитись:

Луцька фірма не захотіла ремонтувати рівненські дороги

П'ятниця, 13 травня 2016, 16:38

ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" за експлуатаційне утримання 960 кілометрів автомобільних доріг державного значення на Рівненщині мало отримати 3,9 млн грн.

Підприємство взяло участь у торгах, організованих Службою автодоріг області, і мало найдешевшу пропозицію. Втім, перемогу відділи іншим: тернопільському ТзОВ "Дормакс", яке за утримання доріг отримає з бюджету 4,35 млн грн, – повідоимляє Рівне вечірнє.

За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг Миколи Яворського, "Луцькавтодор-Сервіс" після того, як виграв торги, протягом 10 днів не надав потрібний пакет документів, а тому перемогу акцептували наступному за ціновою пропозицією учаснику – тернополянам. Чому волинська фірма не захотіла працювати на дорогах області, Яворський не знає.

Зазначимо, що "Дормакс" і минулого року вигравав тендер на експлуатаційне утримання доріг області, тобто ліквідацію ямковості.

Власником підприємства є Володимир Сембелерус. Директором "Дормаксу" є Андрій Прокопович, який раніше очолював фірму "Юстас", яка також неодноразово вигравала тендери на ремонти доріг у Рівненській області.

Надрукувати
мітки:
коментарів