Поділитись:

Лучан запрошують на гучну вечірку біля басейну з Андре Таном (відео)

Четвер, 16 травня 2019, 11:30
Лучан запрошують на гучну вечірку біля басейну з Андре Таном (відео)

Травень вже кілька років поспіль у Луцьку перетворюється в місяць імені Андре Тана, адже відомий дизайнер їде у Луцьк.

Цього року він завітає 31 травня із новою осінньо-зимовою колекцією і майстер-класом про тенденції сезону у комплекс відпочинку «Gosti».

Модна публіка нашого міста готується до приїзду Андре і змагається за найефектнішу подачу себе на його вечірці, підбираючи одяг, аксесуари, взуття і придумуючи якусь свою особливу родзинку. Щороку такі вечірки із Таном – видозмінені: різні локації, різні концепції, різні артисти.

«Незмінним лишається дрес-код: луки гостей від бренду Andre Tan обов’язково відзначаються подарунками від організаторів», – розповіла голова оргкомітету Ірина Пасічник.

Та додала, що такі вечірки – це суцільний показ мод стильних, гламурних і вишуканих поціновувачів бренду А. Тан. До того ж кожна красуня, яка буде вбрана в одяг бренду – дизайнером особисто буде запрошена на подіум, що розміститься на басейні.

«Саме так на вечірках Андре вибирає найвлучніший образ і визначає КОРОЛЕВУ вечора, якій і дарує свою сукню», – додала пані Ірина.

Квитки за тиждень до вечірки уже важко придбати, адже цей захід – повноцінна культурно-мистецька подія, нині дуже розкручена і популярна. На заході незмінною ведучою буде Наталка Войтович, яка на вечорі зніматиме спецрепортаж передачі про світське життя Луцька «Солодкий вікенд» і весело та інтелігентно розважатиме публіку протягом усієї вечірки.

«Кращі артисти Луцька братимуть участь у концертній програмі, якою глядачі насолоджуватимуться між показами колекцій Андре Тана. Все це – поєднається із вікторинами від партнерів, тож без подарунка мало хто лишиться», – привідкрили секрети сценарію організатори.

Ще однією фішкою буде – welcome drink. ТМ «NOVELLINA» пригощатиме усіх відвідувачів ігристим вином, а в ціну квитка входить також розкішна, вишукана і дуже ситна вечеря від комплексу Gosti.

Цей захід популярний не лише у жіночих колах, а й у чоловічих. Партнери заходу – це і забудовники, і перевізники, і автосалони (все, що цікавить наші половинки), та і покази чоловічої колекції чекатимуть супутників волинських красунь. Для жінок подарунки приготували представники індустрії краси (косметика, послуги у салоні, прикраси). Надзвичайної атмосферності додасть і локація – тераса біля басейну серед лісу, де до середини ночі триватиме after dіsco party.

«Тож, купуйте сукню А. Тан, взувайте зручне взуття, аби натанцюватися досхочу, і гайда разом із МАЕСТРО УКРАЇНСЬКОЇ МОДИ Андре Таном бурхливо зустрічати літо в останню ніч цієї весни – 31 травня», – запрошують організатори волинян на «FASHION OPEN AIR by Andre Tan».

Квитки можна придбати у комплексі «Gosti» та в магазині «A. Tan Lutsk».

Лучан запрошують на гучну вечірку біля басейну з Андре Таном (відео)

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів