Поділитись:

Чому змінили речника Волинської єпархії УПЦ "МП"

Четвер, 16 травня 2019, 12:10
Чому змінили речника Волинської єпархії УПЦ

Вже екс-речник Волинської єпархії Української православної церкви так званого Московського патріархату Олег Точинський пояснив, чому змінили прес-секретаря і якими будуть його дії надалі. 

Про це він розповів в коментарі ІА "Конкурент". 

"Насправді не сталося нічого особливого. Кадрові зміни є природніми та навіть необхідними будь-якій установі, зокрема Церкві. Переконаний в тому, що нові люди зможуть вдихнути свіже повітря у роботу єпархіальної прес-служби. Своєю чергою прошу представників ЗМІ з розумінням ставитися до церковного життя та нових людей, які надалі, від імені Волинської єпархії, будуть інформаційно насичувати медіапростір. Що ж до мене, то передусім намагатимуся правдиво доносити Слово Боже, оскільки священик покликаний саме до цього. Все решта, як кажуть в народі, наживне", – зазначив Олег Точинський. 

Також священнослужитель подякував усім чесним ЗМІ за співпрацю. 

Нагадаємо: рішення про зміну прес-секретаря ухвалили на зборах Луцького міського округу Волинської єпархії УПЦ "МП". Новим прес-секретарем Волинської єпархії призначили клірика собору Усіх Святих землі Волинської, протоієрея Віктора Аніпка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів