Поділитись:

Hello Цитра Party: лучан кличуть на офіційне відкриття джазового клубу

Четвер, 16 травня 2019, 19:33

21 травня у Луцьку відкривається джазовий клуб “ЦИТРА”.

”Ми створюємо "ЦИТРУ" як місце, де б кожному було комфортно. Воно затишне, приємне, тут завжди лунає хороша музика: жива, з платівок чи онлайн радіо. Це – наш дім, куди хочеться запросити друзів. Лайв концерти, атмосфера, теплі зустрічі, всі ви, вечірки, душевне спілкування + відповідний вибір алкоголю і нон-алкоголю та меню, у якому кожен знайде те, що йому до душі”, – кажуть засновники Віктор Грисюк, Роман Домбровський та Руслана Моклиця.

Музика цього вечора – від топових джазових музикантів України ShockolaD та американки з українською душею Bria Blessing. Вони виконають джазові стандарти, спеціально підготовлені до відкриття.

Вхід вільний. Кількість місць обмежена.

Бронювання місць відбувається завчасно. Це можна зробити, прийшовши у заклад (працюємо щодня з 13.00 до 22.00) та залишивши невеликий завдаток.

21 травня 2019 року, початок о 19:00.

вул. Богдана Хмельницького, 1Б (поворот в арку за Ощадбанком).

Довідково:

Клуб "ЦИТРА" працює у тестовому режимі з 7-го травня 2019-го року. Його засновники: організатор Луцького джаз-фестивалю і поет Віктор Грисюк, співорганізатор фестивалю і співачка Руслана Моклиця та фотограф Роман Домбровський.

ShockolaD – проект, заснований на творчому тандемі відомих українських музикантів – Ігоря Гнидина та Анастасії Літвінюк, які є його засновниками та ініціаторами.

  • Брія Блессінг – вокал
  • Анастасія Литвинюк – фортепіано
  • Ігор Гнидин – барабани
  • Андрій Кохан – бас

Музика проекту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, неповторності ідей та мотивів, що базуються на українській свідомості музикантів. Кожен альбом проекту є різним завдяки постійним експериментам над звуками, думками, над синтезом електроніки та акустики.

ShockolaD – відкритий до музики різних стилів і напрямків. Музиканти поєднують речі, які здаються непоєднуваними і роблять це настільки природно, що кожен їх концерт пронизаний глибокими емоціями та обміном енергією між гуртом та аудиторією. Вони несуть меседж відкритості, зворушення і доторку до кожної людини, яка хоче поринути у світ звуків, що створюються під час незабутнього музичного ритуалу, яким є ShockolaD.

Брія Блессінг народилася в Техасі, американська співачка, музикант і автор пісень. Проживає у Львові. Її музика відображає її любов до Бога, життя і любові, яку вона пристрасно виражає через різні музичні жанри, що включають в себе поп, джаз, кантрі і рок.

Після участі у четвертому сезоні українського вокального конкурсу "Голос Країни" Брія здобула національне і інтернаціональне визнання і почала подорожувати з концертами на постійній основі. Вона виступала по всій Україні, у Сполучених Штатах, Канаді, Данії, Норвегії і в Польщі. Також вона
активно задіяна в багатьох благодійних проектах.

Надрукувати
мітки:
коментарів