Поділитись:

"Я хочу нормального життя", – Ар'я Старк з "Гри Престолів"

П'ятниця, 17 травня 2019, 03:46

Майсі Вільямс, яка грає Ар'ю Старк у найпопулярнішому серіалі "Гра престолів", каже, що слава негативно вплинула на її психічне здоров'я та самоповагу.

Про це вона пише ТСН, посилаючись на інтерв'ю CNN. 

Вільямс, якій було 13 років, коли вона почала зніматися у серіалі, розповіла, що був період часу, коли вона дуже сумувала через надмірну критику у соцмережах. Хоч вона намагалася не звертати уваги на те, що люди писали в Інтернеті, 22-річна Вільямс каже, що вона все ще думає про коментарі, які завдають їй болю.

"Я все ще лежу у ліжку об 11-й годині ночі, розповідаючи собі все, що я ненавиджу у собі", – сказала Вільямс.

Оскільки "Гра престолів" добігає кінця, Вільямс каже, що з нетерпінням чекає, що її слава теж поступово згасне, щоб вона могла спробувати "нормальне життя".

"Чесно кажучи, я хочу нормального життя", сказала вона. "Я не хочу нічого з цього божевільного, божевільного світу, тому що це того не варто".

Вільямс сказав, що першим кроком до пошуку свого щастя є припинення намагатися бути тим, ким люди хочуть, щоб вона була, і замість цього зосередитися на тому, щоб бути собою.

Минулого місяця її зіркова колега і друг Софі Тернер, яка грає у серіалі її сестру Сансу Старк, зізналася, що у неї була депресією під час знімань. Але зараз у неї усе має налагодитися, адже нещодавно Софі Тернер одружилася. 

Британська акторка Софі Тернер, яка зіграла в серіалі Сансу Старк, вийшла заміж. І для церемонії обрала білий комбінезон від українського бренду "Бевза". Його засновниця –дизайнерка Світлана Бевза. Вона ж дружина міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. І власне, саме він повідомив про вибір зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри Престолів" Емілія Кларк перенесла дві операції на мозку

Надрукувати
мітки:
коментарів