Поділитись:

У Нововолинську в школі вщент згорів кабінет хімії (фото)

Понеділок, 20 травня 2019, 13:11
У Нововолинську в школі вщент згорів кабінет хімії (фото)

У кабінеті хімії ЗОШ №7 у Нововолинську сталася пожежа.

У ніч на 20 травня сторож почула запах диму, – пише Нововолинськ.com.ua.

Як розповів заступник міського голови, секретар Нововолинської міської ради Андрій Сторонський, сторож почула запах диму, викликала поліцію та рятувальників і подзвонила директорові.

«Після прибуття на місце ми підтвердили факт задимлення та пожежі й оперативно її загасили. Попередня причина – коротке замикання електромережі хімстола», – повідомив провідний інспектор Нововолинського міського відділу УДСНС України у Волинській області Ілля Мацьоха.

Директор навчального закладу розповів, що після закінчення навчального тижня, тобто у п’ятницю, усі електроприлади в кабінеті вимкнули. Не була під’єднана електрика і до демонстраційного столу, який, власне, і  визначають як осередок займання.

У Нововолинську в школі вщент згорів кабінет хімії (фото)У Нововолинську в школі вщент згорів кабінет хімії (фото)У Нововолинську в школі вщент згорів кабінет хімії (фото)У Нововолинську в школі вщент згорів кабінет хімії (фото)

«Займання розпочалося із демонстраційного столу, проте електрики до нього підведено не було. На вулиці стояли риштування, аж до третього поверху, по них до кабінету міг хтось проникнути. Жодних робіт вихідними у приміщенні не відбувалося. У п’ятницю після закінчення навчання повимикали все електрообладнання, закрили вікна та двері», – розповів директор ЗОШ №7 Сергій Трофимчук.

Причину займання встановлять фахівці. 

Сергій Галащук, в. о. Нововолинського відділення поліції, підтвердив, що справу вивчають три комісії. Саме за їхніми висновками будуть визначені причини загорання.

Заступник міського голови Андрій Сторонський  каже, що збитки є чималими, тому встановити причини важливо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів