Поділитись:

Волинські СБУшники перемогли на змаганнях з поліатлону

Понеділок, 20 травня 2019, 14:36

Збірна управління Служби безпеки України у Волинській області виборола першість чемпіонату з поліатлону фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Змагання тривали з 14 до 16 травня у Львові, – інформує прес-центр управління СБУ на Волині. 

У змаганнях взяли участь збірні команди з усієї країни. Волинську область представляла збірна співробітників регіонального управління Служби безпеки.

Спортсмени змагалися у таких категоріях: стрільба з пневматичного пістолета; плавання на 50 та 100 метрів; біг на 60, 1000, 2000 та 3000 метрів.
За підсумками дводенних змагань, збірна Волинської області виборола перше місце серед команд третьої групи. Крім того, представник регіонального управління отримав бронзу в
особистому заліку у групі 18-29 років. 

Довідково: 

Поліатлон – сукупність видів спортивного багатоборства. Розрізняють літній та зимовий. До переліку літнього поліатлону входить біг на короткі та довгі дистанції, плавання у відкритих та закритих басейнах, метання м’яча та гранати, стрільба з пневматичної та малокаліберної зброї, силова гімнастика. У зимовому поліатлоні можуть бути представлені такі види спортивних змагань: лижні перегони, стрільба з пневматичної зброї, силові вправи (підтягування на перекладині або віджимання лежачи).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів