Поділитись:

Відпочинок в Карпатах влітку: куди поїхати?*

Понеділок, 20 травня 2019, 16:12
Відпочинок в Карпатах влітку: куди поїхати?*

Плануєте відпочинок в Карпатах? Чудова ідея. Адже цей край матінка-природа щедро нагородила неймовірною довколишньою красою, якою неможливо намилуватися. Карпати – це справжня перлина вітчизняного туризму, яка щороку вабить до себе тисячі вихідців з країн Європи і усього світу. Загадкові дрімучі ліси, цілющі джерела, глибоководні чисті озера, мальовничі гори та стрімкі потоки – це лише поверхневе уявлення про даний край.

Приїхавши сюди, можна відкрити для себе особливу атмосферу Карпат, яка відчувається в колоритних традиціях та цікавих згадках про багате історичне минуле регіону.

Для того, щоб поїздка залишила лише приємні спогади та допомогла відновити сили, слід вдало обрати тур. У цьому огляді ми представили вашій увазі найпривабливіші з точки зору туризму бази відпочинку.

Відпочинок в Карпатах влітку: куди поїхати?*

Кращі санаторії і готелі Східниці та інших популярних напрямків

Насолода казковою первозданною природою та кришталево-чистим повітрям Карпат буде максимальною. І в цьому допоможе дбайливий персонал та комфортні умови проживання, що відповідають європейським стандартам, в:

  • Комплексі Міротель Resort & spa в Трускавці, оповитому тишею, спокоєм та гармонією єднання з природою. Готель надає можливість не тільки відпочити та оздоровитися на всі 100, а й організувати ділові та урочисті заходи. Комплекс входить в мережу готелів і курортів світового рівня Mirotel. Тут можна скуштувати кращі страви від майстрів місцевого кулінарного мистецтва, які використовують екологічно чисті продукти, вирощені в теплицях та на фермах регіону. Міротель у Трускавці надає чудові умови для відпочинку з дітьми, для котрих є цікаві тематичні кафе, художні гуртки та розвиваючі курси.
  • П'ятизірковому готелі Східниці «Три Сини та Донька 5» в оточенні мальовничих лісів. Чудове місце для відпочинку класу люкс в одному з 173 комфортабельних номерів, кожен з яких має свій неповторний дизайн та гарантує затишне проживання. Готель – прекрасний вибір для літнього відпочинку, поїздок ділового, навчального та експедиційного характеру.
  • Санаторії «Карпати Яремче», котрий розташований в самому серці туристичних Карпат. Самобутній дизайн комплексу органічно поєднується з красою краєвидів містечка Яремче. Санаторій користується широкою популярністю для дворазового відвідування на рік і є лауреатом Державної премії у сфері будівництва.
  • Санаторії "Кремінці" в Буковелі посеред гірських лісів котеджного містечка Татарів. Тут між високими острогами Карпат на висоті 750 м над рівнем моря тече ріка Прут. Її бурхливі води перетинають мальовничі парки, квітники та алеї лип, посаджених на території комплексу. До послуг відпочиваючих зал лікувальної фізкультури та спортмайданчик, кіноконцертний зал, більярд, солярій на березі річки.
  • Оздоровчому комплексі «Славське», що знаходиться на чарівних гірських схилах в межиріччі ОПІР і Славки та має високорозвинену туристичну інфраструктуру. Санаторій працює в режимі «все включено». Тут можна цікаво та недорого відпочити як влітку, так і взимку, скуштувати кращі витвори мистецтва гуцульскої кухні та запити їх вишуканим вином місцевого виробництва.

Відпочинок в Карпатах влітку: куди поїхати?*

Лікування та відпочинок влітку в Карпатах

В кращих курортах Карпатського краю практикується лікування та профілактика захворювань серця, судин, нервової, ендокринної та репродуктивної системи, опорно-рухового апарату та ін. Методики лікувальної фізкультури, соляних ванн, інгаляцій, плавання в басейнах зроблять відпочинок влітку особливо корисним. А різноманітні розваги – культпоходи, екскурсії, рафтинг, гастротури – незабутнім.

У разі потреби допомогти у виборі місця для відпочинку – менеджери сайту sanatorii-karpat.com запропонують Вам відпочинок згідно ваших потреб та бюджету.

Відпочинок в Карпатах влітку: куди поїхати?*

Надрукувати
мітки:
коментарів