Поділитись:

У Ковелі на фестивалі української пісні були гості з Польщі (фото)

Понеділок, 20 травня 2019, 23:22
У Ковелі на фестивалі української пісні були гості з Польщі (фото)

 

У Ковелі, 20 травня, відбувся ІІІ міжнародний фестиваль української пісні під гаслом «Пісня лікує душі, об’єднує серця» серед слухачів Університетів ІІІ віку. 

По це повідомили на сайті  Ковельської міської ради. 

Як завжди, серед учасників – волинські колективи. Цьогоріч свою творчість демонстрували – «Зорепад» (смт Турійськ), народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Надвечір'я» (смт Стара Вижівка), гурт «Забава» (м. Луцьк), фольклорний колектив «Журавка» (м. Володимир-Волинський). 

Приїхали гості з Польщі – хор «Осінні примулки» (м. Краснистав), колективи «Бабє лято» (м. Хелм) та «Золота осінь» (м.Влодава). І звичайно, свою програму представили господарі – хор слухачів Університету ІІІ віку «Райдуга» під керівництвом Світлани Смітюх. Варто сказати, що ковельчани підготували нову цікаву програму, яка отримала чимало схвальних відгуків.  Учасників мистецького дійства вітали знані у нашому місті мистецькі колективи – народний аматорський гурт «Награш» та ансамбль танцю «Барвінок».

На фестиваль завітав заступник міського голови Ігор Прокопів. Він щиро подякував за позитивні емоції, прекрасну атмосферу і за те, що гості відгукнулись на запрошення та приїхали у Ковель, щоб розділити радість свята, яке об’єднує та надихає творити добро. Всіх учасників було нагороджено дипломами та сувенірами. 












ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів