Поділитись:

Небезпечні траси України: на Волині – десять аварійних місць

Вівторок, 21 травня 2019, 09:35

В Україні на дорогах державного значення нарахували 124 ділянки з підвищеною аварійністю.

Найбільше таких у Закарпатській, Київській, Миколаївській областях та на Волині. Про це повідомила прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України у відповідь на запит Українських національних новин. 

У Закарпатській області аварійно небезпечних ділянок налічується 16. 14 з них на трасі Київ-Чоп.

Крім того, багато аварійних ділянок у Київській області – 13, зокрема 3 – на трасі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, 2 – на трасі Київ-Одеса, по 1 на трасах Київ-Харків-Довжанський, Київ-Чоп, Київ-Ковель-Ягодин, Київ-Знам'янка, Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Київ-Іванків-Овруч, Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, а також на під'їзді до м. Ірпеня.

У Миколаївській області усього налічується 14 небезпечних ділянок: 7 – на трасі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 6 – На трасі Благовіщенське-Миколаїв і 1 – на дорозі Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв.

У Волинській області таких налічується 10: 5 з них – на трасі Київ-Ковель-Ягодин (на Люблин), 3 – на трасі Устилуг-Луцьк-Рівне, по 1 на трасах Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече і Луцьк-Ківерці-Маневичи-Любешів-Дольськ.

У Хмельницькій області таких ділянок теж 10: 3 – на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка і 7 – на дорозі Житомир-Чернівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів