Поділитись:

Лучан кличуть на бізнес-навчання

Неділя, 15 травня 2016, 09:05

У Луцьку відбудеться семінар з сучасного підприємництва за підтримки Швецького інституту.

Захід відбудеться у суботу, 21 травня, з 9.00 до 17.00 у готелі "Україна", що на вулиці Словацького, 2.

Мета семінару: поглиблення знаннь у сфері інноваційних бізнес-моделей та інвеcтиційних джерел.

Захід представлятиме собою практичний воркшоп, який включає теоретичну та практичну частини. На нашу думку організаторів, підприємництво це та сфера, де лекції без практики не приносять бажаного результату.

У теоретичній частині наші спікери розкажуть про інноваційні бізнес-моделі: від ідеї до кінцевого продукту, а також про сучасні інвестиційні джерела. Для закріплення отриманих знань теоретична інформація буде чергуватися з практичними вправами. Під час семінару учасники зможуть обмінятися власними думками і отримати практичні навички.
Для того щоб зробити семінар корисним і пізнавальним, запросили цікавих та досвідчених спікерів у цій сфері. Keynote спікером семінару буде Ярина Бойчук, академічний директор Львівської бізнес-школи (LvBS).
Семінар має декілька цілей. Основною метою є побудова професійних контактів. Інша мета, якої хочуть досягнути організатори семінару – поштовх в професійному розвитку молоді в регіонах України.

"Більшість семінарів проводиться в столиці чи великих містах, таких як Харків, Одесса, Львів. Не менш цікавим регіональним центром є Луцьк. Ми хочемо запросити 15 зацікавлених випускників SI і 15 активних студентів, випускників лучан для створення професійних контактів між групами та обміну знаннями. На нашу думку, таке професійне поєднання SІ випускників і місцевих студентів будуть взаємовигідними і надихаючим для обох груп", – кажуть організатори.

Окрім офіційної частини, івент включатиме туристичну прогулянку красивими місцями Луцька та неофіційний мінгл в ресторані.

Для детальнішої інформації звертатися до Асі Косташенко ([email protected]).

Надрукувати
мітки:
коментарів