Поділитись:

У Луцьку буде ще один супермаркет «Сільпо»

Вівторок, 21 травня 2019, 10:16
У Луцьку буде ще один супермаркет «Сільпо»

Компанія Fozzy Group готує запуск нового магазину в Луцьку.

Відкриття чергового супермаркету мережі «Сільпо» в місті Луцьк запланували на вересень цього року. Він буде розташований за адресою: вул. Рівненська, 89 (в складі нового торгового центру, який зводитися зараз на цьому місці), – інформує allretail.ua

Це вже буде четвертий за рахунком об'єкт мережі «Сільпо» в Луцьку. Як інформує видання, магазин матиме новий стиль і буде розташований на цокольному поверсі реконструйованого колишнього ТЦ «Імідж».

Інформація про пошук персоналу для навчання в новому магазині «Сільпо» в Луцьку вже є на провідних вітчизняних інтернет-сервісах з працевлаштування.

Нагадаємо: реконструкцію ТЦ «Імідж» в Луцьку почали в 2013 році. Планованою датою введення в експлуатацію будівлі був кінець 2015 року, але, у зв'язку з різними причинами, проект був заморожений на деякий час.

Довідково: 

Мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продуктового рітейлу України. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.05.2019 торгівельна мережа «Сільпо» налічує 244 супермаркету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середньовічний дух, блазні та площадний фарс: у луцькому "Промені" яскраво відкрили супермаркет (фоторепортаж)

Надрукувати
мітки:
коментарів