Поділитись:

Луцьк на день повернувся у минуле (фото)

Вівторок, 21 травня 2019, 15:32
Луцьк на день повернувся у минуле (фото)

Департамент культури Луцької міської ради, театр «ГаРмИдЕр» та Дитяча театральна студія «ДогориДриґом» організували весняний ретро-променад До днів Європи.

Це все відбулося 18 травня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на алеї парасольок. Фотографії з події опублкікували на сторінці театру «ГаРмИдЕр» у Facebook. 

Зокрема показали Луцьк на початку ХХ століття: вишукані міщани, статечні пани, сім’ї та діти старовинного міста наче повернулися з давніх часів і створили живі картинки забутого відпочинку під вуличне танго та фокстрот.

Світлини Марії Марченкової. 

Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)Луцьк на день повернувся у минуле (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів