Поділитись:

Як рахуватимуть безпритульних собак у Луцьку

Середа, 22 травня 2019, 13:36
Як рахуватимуть безпритульних собак у Луцьку

У Луцьку відбудеться підрахунок безпритульних собак. До участі запрошували лучан. 

Рахуватимуть тварин 23, 24 та 25 травня, – інформує прес-служба КП «Ласка».

Підрахунок відбуватиметься з використанням мобільного додатку STRAYS ID на App Store чи Play Market.

Тим, хто братиме участь, важливо переконатися, що мобільний пристрій заряджений та має доступ до інтернету. Потім потрібно завантажити мобільний додаток, логін та пароль надішлють на пошту, вказану при реєстрації, щойно модератор підрахунку підтвердить дані. 

Коли ж учасник побачить безпритульного собаку, він натисне кнопку «Додати тварину»; сфотографує його, натиснувши на зображення фотоапарату. Дуже важливо, аби не забули увімкнути GPS.  Якщо все гаразд, то під зображенням учасник побачить GPS-координати. Необхідно внести якомога більше інформації про тварину: стать, стерилізація, її стан тощо. 

Реєстрація кожної тварини в системі може тривати 5-60 секунд, залежно від швидкості підключення до інтернету. Кожна тварина реєструється лише один раз, повернутися назад та відредагувати дані можливості не буде. Підрахунок триватиме дві години.

Кожен матиме свій сектор, його потрібно ретельно та сумлінно обійти. Собака, який перебуває поза зоною чи на приватній території (у приватному дворі, на території заводу або іншого приватного підприємства), не реєструється та дані про таких тварин будуть видалятися. Собака, який перейшов на територію чи вийшла за ворота приватного двору або підприємства, реєструється. Собака, який вийшов з приватного двору\підприємства\сидить біля під’їзду або є загубленим\випущеним на прогулянку без нагляду, зазначається як домашній. Собака з біркою на вусі зазначається як стерилізований.

На КП «Ласка» радять не лізти в хащі, не чіпати собак та не ганятися за ними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #мокріносики: у луцькому «Промені» песикам шукають хороших власників (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів