Поділитись:

Уряд підвищив розмір надбавки окремим категоріям медпрацівників

Середа, 22 травня 2019, 16:11

Уряд підвищив розмір надбавки за особливі умови роботи окремим категоріям працівників установ соціального захисту населення.

Про це повідомляє Урядовий портал.

22 травня 2019 року Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до пункту 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2010 р. № 875”.

Наразі постанова Кабінету Міністрів України від 29.09.2010 р. № 875 „Про встановлення надбавки окремим працівникам установ соціального захисту населення” передбачає виплату лікарям, фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою і молодшим медичним сестрам з догляду за хворими, які працюють у будинках-інтернатах для громадян похилого віку та інвалідів, геріатричних пансіонатах для ветеранів війни і праці, психоневрологічних інтернатах та дитячих будинках-інтернатах і безпосередньо обслуговують осіб із значно зниженою рухомою активністю та ліжкових хворих, надбавки за особливі умови роботи в розмірі 15 відсотків посадового окладу.

Уряд прийняв рішення щодо встановлення зазначеним категоріям працівників надбавки за особливі умови роботи в граничному розмірі 50 % посадового окладу (з підвищеннями), але не менше 15 відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні хочуть встановити фіксовані надбавки педагогам

Надрукувати
мітки:
коментарів