Поділитись:

Відома журналістка Яніна Соколова зізналася, що здолала рак

Четвер, 23 травня 2019, 03:25
Відома журналістка Яніна Соколова зізналася, що здолала рак

Відома журналістка, ведуча та блогерка Яніна Соколова на своїй сторінці у Facebook зізналася, що хвора на рак.

"Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК. За 7 місяців я його ПОБОРОЛА. Публічне і реальне життя часто дуже контрастне", – написала журналістка.

Яніна Соколова також зазначила, що минулого листопада, у той час, коли суспільство обговорювало скандальний ефір з Анастасією Приходько, який був записаний заздалегідь, вона лежала в реанімаціі і боролася з хворобою.

"За цей час я пережила 30 променевих терапій і чотири курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці", – додала ведуча.

Однак, за словами Соколової, в такий складний час вона продовжувала працювати, створювала свої програми, проводила конференції і випускала телевізійні курси. Також видала книгу, зіграла у театрі та в кіно і, на завершення, спродюсувала фільм про армію, який невдовзі вийде у прокат у Парижі.

На думку блогерки, українське суспільство не готове співіснувати з людьми, хворими на рак, а держава не завжди готова надати прийнятні умови життя і лікування подібних хворих.

"За статистикою в Україні 1 мільйон хворих на рак. Я повторю ще раз: 1 мільйон! Тобто приблизно кожен 42 в Україні хворіє на цю жахливу бацилу.

Для середньо статистичного українця лиса людина з ознаками ослабленого організму – живий труп. Зіпсований матеріал. Сміття, яке не варто прибирати, бо все одно згниє. Рак не обирає. Він нищить всіх. Незалежно від того слюсар ти чи відома телеведуча. Суспільство йому допомагає нищити. Я все це пережила на собі.

Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період", – написала Яніна Соколова.

Тому вона разом зі своєю командою вирішила створити мультимедійний проект "Я, Ніна", який зможе допомогти іншим людям, які мають онкологічні захворювання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли чи реально вилікувати рак

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
15 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024
07 лютого 2024
05 лютого 2024
12 жовтня 2023
10 жовтня 2023
21 вересня 2023