Поділитись:

Маєш заощадження і бажання їх примножити – інвестуй вигідно*

П'ятниця, 24 травня 2019, 13:00

Вклад у житло є однією з найвигідніших інвестицій. Те, що будуватимуть завтра, буде дорожчим і на окраїнах міста. Отож, купуйте сьогодні в центрі міста та за вигідною ціною. Скористайся унікальними пропозиціями від «Яровиці» та Dream Town.

Чому найкраще купувати квартири Яровиці та Dream Town?

  • Вартість твоєї квартири з часом буде лише дорожчати.
  • Нерухомість в центрі міста – один із найефективніших способів отримання стабільного доходу від здачі в оренду.
  • Пропозицій нових квартир у центральних районах міста уже майже немає і скоро не буде зовсім.
  • Компанія «Єврохолдінг» – забудовник комплексів «Яровиці» та Dream Town – вирізняється якістю, надійністю та безпечністю.

Чим вирізняються ці комплекси від інших?

  • Продуманою інфраструктурою.

Тут великі подвір’я з спортивними майданчиками, баскетбольними полями, біговими доріжками і навіть зонами для барбекю. Особливий акцент на красу: арт-інсталяції з металу та каменя, живі насадження. Добротні, цікаві, а головне безпечні дитячі майданчики та підземне місто з безліччю паркомість.

  • Комфортними квартирами.

Велика кількість планувальних рішень та метражів, є можливість індивідуальних перепланувань. Кімнати просторі, світлі з великими вікнами, хорошими вхідними дверима. Якісна проводка та рівні стіни – зручно робити ремонт. Продумані усі комунікації і найважливіше – будинки енергоощадні: теплі вікна та фасади, індивідуальне опалення.

  • «Яровиця» та Dream Town – не лише якісні, ці будови дарують і естетичне задоволення. Якби існував показ мод серед будинків, вони впевнено лідирували б та диктували моду.

Отже, купуйте квартиру вже, на етапі будівництва!

Продати готову квартиру завжди можна дорожче. А можна придбати квартиру і потім здавати її в оренду та легко заробляти. А головне – ви можете жити круто в центрі міста!

Пропозиції квартир у нас ще є. Ви можете обрати поверх, планування, купувати відразу чи з розтермінуванням, а можна й у кредит.

Але не затягуйте, діють акційні пропозиції! Приходьте у центр продажу, що на вул. Яровиця, 17 та вул. Привокзальна, 12 або телефонуйте (050) 40 20 505 (Яровиця) та (099) 32 72 727 (Dream Town). 

Надрукувати
мітки:
коментарів