Поділитись:

На Волині шахраї називаються представниками «Ласки» і ловлять тварин

Середа, 29 травня 2019, 11:14
На Волині шахраї називаються представниками  «Ласки» і ловлять тварин

фото ілюстративне 

На комунальному підприємстві «Ласка» наголосили, що мають єдине авто, яке виїздить на відлови безпритульних тварин чи за іншими потребами.

Про це повідомили на сторінці КП у Facebook. 

«Opel Movano АС 6276 ВО білого кольору – єдиний вантажний автомобіль, який наразі виїздить на відлови чи за іншими потребами. Ми не винаймаємо сторонніх автомобілів. З благодійниками, що бажають надавати матеріальну допомогу на постійний основі, укладаємо договори», – зазначили на підприємстві. 

Про це керівництво «Ласки» повідомило, бо вже не раз інформували про дії інших людей, які представлялися працівниками КП. 

«Якщо ви стали свідком, що здійснюється відлов тварин в м. Луцьку іншим автомобілем, або до вас звертаються за благодійною допомогою сторонні люди від імені КП «Ласка», – телефонуйте 102 або нам за тел. 050 15 19 963», – наголосили на підприємстві. 

Незабаром на автомобіль нанесуть логотип для візуальної ідентифікації. 

На Волині шахраї називаються представниками  «Ласки» і ловлять тваринНа Волині шахраї називаються представниками  «Ласки» і ловлять тваринНа Волині шахраї називаються представниками  «Ласки» і ловлять тваринНа Волині шахраї називаються представниками  «Ласки» і ловлять тварин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів