Поділитись:

Джон Сноу із "Гри престолів" після зйомок ліг на реабілітацію

Четвер, 30 травня 2019, 04:16
Джон Сноу із

Актор Кіт Харінгтон, який зіграв персонажа Джона Сноу у серіалі «Гра престолів» ліг у реабілітаційний центр у Сполучених Штатах Америки через стрес. Актор почав терапію кілька тижнів тому.

Про це пише Громадське посилаючись на видання Page Six.

У одному із нещодавніх інтерв'ю актор розповів, що після зйомок фінальних сцен серіалу, у якому він знімався усі вісім сезонів, його накрила «величезна хвиля емоцій».

В іншому інтерв'ю 32-річний актор розповів, як це зніматися в останніх сценах у ролі Джона Сноу.

«Останній день зйомки... Я почувався добре... Почувався добре... Потім почали знімати останні кадри зі мною, і моє дихання трохи прискорилось. Потім гукнули: «Знято!» І я просто... зламався. То був сплеск одночасно полегшення й скорботи», – пояснив він.

Кіт також розповідав, як на нього вплинула робота над таким насиченим шоу протягом тривалого періоду.

«У вас з'являються ці жарти, і ці стосунки розвиваються протягом восьми років», – пояснив він.

«І ці жарти ніколи не здавалися старими або набридлими. А в останньому сезоні я відчув, що усе це набридає. І я думаю, це тому, що ми розуміли – скоро кінець. Це спосіб емоційно від'єднатися від чогось: стосунки злегка ставали напруженішими», – сказав він.

Нагадаємо, фінальна серія останнього сезону «Гри престолів» встановила рекорд за кількістю переглядів на американському телеканалі HBO, який його випускає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анонсували зйомки приквелу "Гри престолів"

Надрукувати
мітки:
коментарів