Поділитись:

Нападників на сина селищного голови спіймали на Волині: тривають суди

Четвер, 30 травня 2019, 10:00
Нападників на сина селищного голови спіймали на Волині: тривають суди

Нападників на сина Локачинського селищного голови Артема Іуса днями затримали на Волині. Однак зараз вони фактично перебувають на волі. 

Про це у Facebook повідомив громадський діяч, блогер Олександр Барабошко. 

Як розповів він, одного з них відпустили одразу, іншого також відпустили на підставі рішення суду. Один з них признався, що наніс Артему 5-6 ударів ножем. Суд переніс обрання запобіжного заходу. 

Нападників на сина селищного голови спіймали на Волині: тривають суди

«Наскільки мені відомо, вони усіляко намагаються уникнути покарання. І хоча нападників було кілька, зараз взагалі йдеться про запобіжний захід тільки для однієї людини. Справу можуть зажувати, як це часто буває в українських судах. Тому потрібен розголос і мобілізація», – наголосив Олександр Барабошко. 

Засідання суду відбудеться у четвер, 30 травня, о 11:00 годині. (Солом’янський районний суд, вул. Полковника Шутова №1, суддя – Агафонов Сергій Анатолійович).

«Наскільки мені відомо, вбивці є членами громадських організації і за них можуть просити, одразу застерігаю їхніх старших – цю справу ніхто не дасть спустити на гальма», – запевнив Олександр Барабошко. 

Нагадаємо: у ніч на 6 квітня невідомі напали на Артема у київському пабі. Він отримав 13 ножових поранень. Відразу після інциденту двадцятирічному Артему провели дві операції, згодом – ще три. У поліції щодо нападу відкрито кримінальне провадження за статтею 122 ККУ частиною 2 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів