Поділитись:

Чому луцькі малюки обирають «Смугастий носоріг» (фото)*

П'ятниця, 31 травня 2019, 01:23

ДРК «Смугастий носоріг» безперечно найулюбленіше місце луцьких дітлахів. Наприкінці місяця комплекс гучно відсвяткував День народження Смугастого Носорога та подарував діткам незабутнє свято. Як виявилось, прихильників і справді чимало.

Відразу стає цікаво чому «Смугастий носоріг» обирають значно частіше, ніж інші розважальні заклади міста? По-перше, великий спектр послуг для дітей різного віку:

- зона для крихіток для найменших гостей до 5 років та дворівневий лабіринт для школярів;

- підбірка найсучасніших автоматів з виграшемтікетів, які можна обміняти на популярні призи та подарунки;

- м'юзік хол з професійним обладнанням для найгучніших дискотек;

- спеціально адаптована для діток смачна кухня від дитячого кафе «Чорничне»;

- сімейна перукарня «Майстерня краси»;

- творча студія «Смугастий носоріг». 

Працівники комплексу стверджують, що дітям особливо подобається самостійно обирати улюблену розвагу, а для батьків важливо чистота та безпека їхніх малюків.  Гості у своїх відгуках часто зазначають, що саме у цьому закладі особливо дбають про чистоту та безпеку.

Ще однією особливістю є грамотна організація роботи ігрових зон та їх зручність. У комплексі постійно діють спеціальні пропозиції та акції створені для комфортного відпочинку батьків. Наприклад, знижка на гарячі напої для усіх гостей від дитячого кафе «Чорничне».

Комплекс помітно вирізняється не лише авторським дизайном кожної зони, а й сучасним програмним забезпеченням, яке значно полегшує роботу і дає змогу контролювати безпечне перебування діток на ігрових площадках. 

На сьогоднішній день дитячий розважальний комплекс завоював прихильність батьків, адже вони можуть з користю та комфортом відпочивати і бути впевненими, що про їхніх діток дбайливо турбуються найкращі помічники Смугастого.

Додаткова інформація у адміністраторів комплексу, або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса комплексу: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: facebook.com/smugastiy.nosorig/.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Промені» пропонують неповторний вибір подарунків для дітей (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів