Поділитись:

Лікарня, «Там-Там», собор: у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)

П'ятниця, 31 травня 2019, 16:50
Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)

У Луцьку повідомили про замінування декількох об’єктів. 

Така інформація надійшла в управління ДСНС на Волині 31 травня. 

Як повідомили ІА «Конкурент», йдеться про замінування «Там-Таму», «Нової Лінії», районної лікарні, собору, офісу команди Зеленського, Генерального консульства Польщі, автозаводу, Варшавського ринку та інших приміщень. Загалом – 10 об'єктів. 

На місцях ймовірного замінування працюють поліцейські, зокрема, спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області, співробітники відповідних служб.  Вибухотехніки обстежують приміщення та прилеглу територію на предмет виявлення вибухонебезпечних речовин та предметів.

Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Проводиться перевірка. Поліція Волині просить громадян з розумінням поставитися до заходів з реагування на повідомлення щодо можливого замінування.

Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)Лікарня, «Там-Там», собор:  у Луцьку повідомляють про замінування (фото, оновлюється)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів