Поділитись:

У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)

Субота, 01 червня 2019, 23:14
У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)

У місті Ковель сьогодні, в суботу 1 червня, відбулися грандіозні спортивні змагання – «VIII-th Kovel Half Marathon» та ХІV-ий Ковельський міжнародний пробіг.

Організатори змагань – громадська організація «Спортивний клуб «Ковель» спільно з Ковельською міською радою, федерацією легкої атлетики Волинської області.

Участь у забігах брали громадяни України, Республіки Польща, Республіки Білорусь та Німеччини.

Раніше традиційний захід відбувався у травні і збігався зі святкуванням Дня міста Ковель, а також навчальним періодом. Традиція участі молоді спонукала організаторів провести змагання якнайкраще та в зручний для діток час – 1 червня.

Цього року захід присвятили Міжнародному дню захисту дітей.

Незмінний титульний спонсор змагань – компанія «Юкон».

Участь у півмарафоні (21,1 км) брали понад сто учасників, у забігу на 7,7 км – близько півсотні, а на новій дистанції 15 км стартували понад два десятки спортсменів.

Також у програмі заходу були: пробіг мам з візочками на 500 метрів, заїзд на візках спортсменів з інвалідністю (6,7 км), дитячі перегони на роликах (6,7 км) та перегони на лижеролерах (20 км).

Організатори зазначили, що надалі проведення заходу пропонується щорічно у першу суботу літа, до Всесвітнього дня захисту дітей.

У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)У Ковелі стартував 14-й міжнародний пробіг (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наскільки ти дитина (тест)

Надрукувати
мітки:
коментарів