Поділитись:

У Луцьку забудовників "наштрафували" на мільйон

Вівторок, 17 травня 2016, 10:35
У Луцьку забудовників «наштрафували» на мільйон

У Луцьку винесли 46 постанов про адміністративні правопорушення у сфері містобудівної діяльності.

Державний архітектурно-будівельний контроль виніс 11 постанов про накладання штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності. Загальна сума штрафів, які повинні сплатити до бюджету недобросовісні забудовники, становить 1 074 862 гривень. Про це розповів начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Юрій Маслюк.

Він зазначив, що відділ проводив перевірки на будівництвах багатоквартирних будинків на проспекті Соборності 22-б, проспект Волі 44-а, Рівненська, 25.

У результаті встановили порушення у сфері будівельного законодавства цими забудовниками, які сплатили штраф. Також відділ виявив порушення на об'єктах на вулиці Карбишева (будівництво гаражів).

На 13 травня зареєстровано 49 повідомлень про початок будівельних робіт, 293 декларації про почато будівельних робіт і 184 декларації про готовність об'єкта до експлуатації.

Олександр Маслюк додав, що найчастіше повертали декларації через те, що в ній не була зазначена інформація щодо містобудівних умов або ж бланк декларації не відповідав затвердженому.

Луцький міський голова Микола Романюк подякував за роботу і наголосив на тому, що місто має розбудовуватись.

Надрукувати
мітки:
коментарів