Поділитись:

Увімкнений обігрівач і ніяких підозр: деталі загадкової смерті у Володимирі (фото відео)

Неділя, 02 червня 2019, 14:00

Сусіди чоловіка, тіло якого знайшли в квартирі у Володимирі-Волинському, кажуть, що ніякого запаху чути не було.

Труп пролежав у квартирі понад рік. До того ж у квартирі був увімкнений телевізор і обігрівач, – йдеться у сюжеті UA:Волинь. 

Євген Нагірний живе у квартирі напроти тієї, де було тіло 52-річного Олександра. Каже, що здивований тим, що долею покійного за час, відколи він зник, ніхто не переймався.

Сусідка Ганна Нагірна зазначила, що Олександр був відлюдькуватим. Їздив до Польщі, тому ніхто не запідозрив лихого.

«Двері були закриті, вікна відкриті. Ми говорила кілька разів, що людина пропала, але ніхто не звертався», – розповіла вона. 

Сестра покійного, яка приїхала до чоловіка з-за кордону,  викликала рятувальників, аби потрапити до помешкання. 

«Ніякого запаху, нічого – там же він закритий в кімнаті був. Що цікаво, був включений телевізор і включений обігрівач. Ви можете собі уявити це, як ми тут всі не погоріли? Якийсь суперкитайський обігрівач, чи як», – розповів Євген Нагірний. 

Начальник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик повідомив, що тіло було муміфіковане наполовину. Ознак насильницької смерті чи пограбування, каже, не було.

«Він перебував в квартирі, квартира була зачинена зсередини. Ніхто до органів поліції не звертався, що він зник. Труп направлено на судово-медичну експертизу, щоб встановити період, коли дійсно це було. Був один обігрівач, ввімкнутий. Це в якийсь певний період він дійсно був включений. Це наштовхує на думку, що це могло трапитись взимку», – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів