Поділитись:

Краща компанія по кредитах онлайн з точки зору користувача*

Понеділок, 03 червня 2019, 13:10

Всім привіт, мене звуть Єгор Шваюк. Я відпрацював маркетологом в Dinero і я тепер створив свій проект https://credit-online.org.ua, де роблю огляди ВСІХ компаній на ринку, які надають онлайн кредитування. Моя мета, щоб люди, перш ніж потрапити в відносини з МФО, могли прочитати мої рекомендації, як можна це все робити легко і швидко, також залишати відгуки про їхній досвід у будь-якої компанії. Тож погнали!

Наскільки вигідно брати кредит в Дінеро?

Сучасні люди нерідко намагаються вирішити фінансові труднощі за рахунок кредитування. Дана послуга з кожним днем ​​стає все більш популярною. Її ступінь вигідності знаходиться в залежності від організації, куди людина планує звернутися. Однією з відомих компаній, що видають кредити в Україні, є Дінер. Щоб перевірити, чи вигідно користуватися її послугами, варто прочитати про її особливості.

Чим відрізняється Дінеро?

Дана мікрофінансових компанія спеціалізується на короткострокових кредитах. Основна мета полягає в забезпеченні оперативної підтримки при настанні непередбачених подій, що вимагають вкладення коштів. При виконанні своїх обов'язків фірма щодня спростовує стереотип про те, що для оформлення кредитної операції потрібно багато часу і сил. Її співробітники доводять, що отримати кредит можна, минаючи підводні камені.

Дінер відрізняється від конкуруючих підприємств наступними особливостями:

  • уважним ставленням до кожного з клієнтів;
  • практикою індивідуального підходу;
  • швидким перерахуванням коштів;
  • вигідними умовами видачі кредитів;
  • мінімальним пакетом документів, який потрібно для укладення договору.

Кредитні продукти від Дінеро

На сьогоднішній день компанія готова забезпечити оптимальні умови для того, щоб всі клієнти, які потребують допомоги, змогли отримати професійну фінансову підтримку. Для оформлення кредиту досить подати заявку в режимі реального часу, відвідавши www.dinero.ua. Після того, як анкета буде розглянута і схвалена, грошові кошти надійдуть на рахунок. Для цього потрібно почекати кілька хвилин, не більше. Повністю відсутня необхідність в зборі та пред'явленні великого пакета документів. Компанія не вимагає підтверджувати документально наявність і рівень доходів, надавати заставу або інші гарантії на кредит.

Тепер можна вирішувати фінансові труднощі без переплат, що вигідно для більшості клієнтів. Компанія готова запропонувати унікальні за своєю суттю умови видачі кредитів: перший раз можна оформити позику на суму, що не перевищує 2,5 тисячі гривень, причому, абсолютно безкоштовно, тобто, без відсотків і комісій.

Далі умови надання кредиту змінюються: при черговому позику плата за відсотки, обслуговування зміниться, тому що залежить від величини кредиту та обраного періоду погашення боргу. При бажанні можна провести розрахунки, щоб дізнатися попередню вартість послуги. Для цього потрібно знайти на головну сторінку офіційного сайту Дінер.

Основні вимоги до позичальників

Практично кожен громадянин може отримати кредит в Дінер. Для цього достатньо, щоб його вік становив від 18 до 75 років. Небажано, щоб у потенційного позичальника були значні прострочення в інших компаніях, що працюють в кредитній сфері. Також він повинен відповідати наступним вимогам:

  • бути громадянином України;
  • бути готовим надати свій телефонний номер;
  • пред'явити діючий паспорт;
  • мати в своєму розпорядженні банківську пластикову картку.

Якщо проводити порівняння представленої компанії з іншими підприємствами (банками, ломбардами і так далі), то можна виділити ряд переваг. Дінер дозволяє взяти позику в режимі реального часу, тобто, не залишаючи дому. Практика показує, що на оформлення позики йде близько 15 хвилин. Немає ніякої необхідності в додатку додаткової документації. Крім того, дату оплати можна без особливих зусиль продовжити, якщо в цьому з'явиться необхідність.

Більш детально можна прочитати тут.

Чи вигідно брати кредит в Бистрозайм?

Дана компанія пропонує оформити кредит, щоб отримати грошові кошти, необхідні для задоволення термінових фінансових потреб. Наприклад, вона готова надати гроші для того, щоб людина могла дожити до отримання наступної зарплати. Для багатьох українців допомога, яка надається в Бистрозайм, просто неоціненна. Про це свідчать позитивні відгуки, залишені задоволеними клієнтами.

Особливості роботи

Компанія видає в борг суми, варіюється в межах від 300 до 10 тисяч гривень. Кошти перераховуються на карту, випущену любимо банком України. Як варіант, вони можуть бути видані в готівковій формі, але для цього потрібно завітати до найближчого відділення компанії.

Процес оформлення досить простий і не займає багато часу. Для отримання грошей достатньо надати паспорт громадянина України, індивідуальний ідентифікаційний номер. Фахівці не питають для яких цілей клієнта потребують коштів. Отже, кожна людина має право розпорядитися отриманими грошима на свій розсуд.

Компанія пропонує на вибір кілька варіантів повернення боргу. Тобто, переказувати кошти можна через сайт фірми, в найближчому відділенні або на розрахунковий рахунок. Є й інші варіанти, з якими варто ознайомитися людині, вперше бере кредит в Бистрозайм.

Основні переваги компанії

У бистрозайм зручно брати кредити через великого списку позитивних сторін. Він включає в себе наступні позиції:

  • оплата проводиться за фактичні дні користування;
  • наявність можливості погашення боргу по кредиту раніше терміну, зазначеного в договорі. При цьому повністю виключається нарахування штрафів або застосування інших санкцій;
  • оперативність роботи. У більшості випадків достатньо 20 хвилин, щоб вирішити питання з кредитом в Бистрозайм;
  • відсутність перерв на вихідні дні та свята. Клієнту не доведеться чекати понеділка, щоб оформити кредит, тепер він може зробити це і в суботу, і в неділю, якщо звернеться до Бистрозайм. При бажанні можна провести процедуру в режимі реального часу, відвідавши офіційний сайт підприємства. Після винесення позитивного рішення гроші по кредиту будуть перераховані на карту в автоматичному режимі. Клієнту достатньо заповнити невелику анкету, відправити її та дочекатися винесення рішення. Хотілося б відзначити, що в 90% випадків експерти, які вивчають заявки, приймають позитивне рішення по кредиту. Якщо ви отримали відмову в іншому місці, можливо, варто звернутися в Бистрозайм. Якщо при заповненні анкети були допущені будь-які помилки, співробітники оперативно зв'яжуться з вами, щоб уточнити деякі моменти;
  • надання можливості часткового погашення боргу;
  • наявність програми лояльності, інформація про яку розміщена на офіційному сайті компанії.

Не можна не відзначити і високу ступінь доступності кредитів. Бистрозайм надає цю можливість великим колом осіб. Для співробітників компанії важливо, щоб клієнт був громадянином України, мав реєстрацію, і постійне джерело доходу (втім, немає необхідності підтверджувати його довідками або іншими документами). Перевага віддається особам з чинним номером телефону і банківською картою. Не має значення, який банк випустив карту, важливо лише її наявність. Компанія обслуговує навіть тих осіб, які працюють неофіційно. Вона видає кредити як пенсіонерам, так і студентам. Вік в даній ситуації не має великого значення. Також ви можете залишити коментар о компанії тут

Чи вигідно брати кредит в Mycredit?

Кредит - поширена послуга, яку охоче надають багато підприємств України. Серед інших компаній, що працюють у фінансовій сфері, можна виділити Mycredit. Ця компанія дозволяє взяти позику без переплат, причому, на найбільш вигідних для клієнта умовах. Якщо вам потрібно терміново вирішити будь-які фінансові труднощі, немає нічого простішого, ніж скористатися підтримкою цієї організації.

Особливості кредитування в Mycredit

В останні роки в Україні все більшою популярністю користуються так звані «швидкі кредити». Вони стають більш затребуваними, ніж банківські продукти. Почасти. це пов'язано зі змінами, що відбулися в банківській системі, починаючи з 2014 року. Зараз набагато важче отримати позику в банку, не дивлячись на те, що актуальність отримання кредитів залишається на колишньому рівні. Якщо людям не вистачає деякої суми (наприклад, щоб придбати нову техніку або провести ремонтні роботи), можна отримати грошові кошти в борг. Щоб не переплачувати за наданий кредит, люди звертаються в мікрофінансові компанії, в тому числі, в Майкредіт.

Зручність співпраці з Mycredit абсолютно очевидні. До їх списку хотілося б віднести наступні пункти:

  • присутня можливість подачі заявки через Інтернет;
  • грошові кошти перераховуються на пластикову карту в автоматичному режимі;
  • відсутність необхідності в тому, щоб пред'являти будь-які довідки і документи. Важливо лише наявність паспорта та коду;
  • можливість продовження терміну виплати боргу, якщо в цьому з'явиться необхідність;
  • кредитна історія не робить істотного впливу на процес схвалення заявки.

Скористатися допомогою Mycredit можуть всі громадяни, незалежно від того, до якої категорії вони належать. Серед клієнтів зустрічаються пенсіонери, студенти, люди без офіційного місця роботи і так далі.

Час оформлення заявки В Mycredit близько 15-І хвилин. Грошові активи переводяться на карту будь-якого банку, який функціонує на території України. Нові клієнти отримують максимально допустимий ліміт по заявкам, що становить 3000 гривень. При цьому період виплати по кредиту становить 25 днів. Добова процентна ставка дорівнює 0,05%. Клієнти, які звертаються повторно, здатні отримати до 10 тисяч гривень з умовою повернення кредиту протягом 35 ній. Зручна система лояльності дає заощадити до 20% від укладеної угоди.

Як взяти позику в Mycredit?

Щоб отримати в борг гроші, досить відвідати зайти на офіційний сайт Mycredit, вказати суму, яку ви бажаєте отримати в кредит, період її повернення. Крім того, буде потрібно вписати і підтвердити телефонний номер. Після цього можна приступити до оформлення анкети в Mycredit і прив'язці банківської карти. В анкеті вказуються стандартні дані, тобто: ПІБ, ідентифікаційний номер, адреса реєстрації, місце працевлаштування, заробітна плата і так далі. Якщо заявка, переглянута співробітником компанії, отримала схвалення, то грошові кошти оперативно перераховуються на карту (як правило, на це йде від 5 до 15 хвилин).

Якщо у вашому розпорядженні немає часу, а гроші потрібні терміново, є сенс звернутися в Mycredit. Це оптимальний варіант для тих, у кого щогодини на рахунку. За допомогою цієї компанії можна отримати кошти в необхідній кількості, витративши на оформлення всього 15 хвилин. Ризик відмови в Mycredit дуже невеликий, практично у кожного громадянина є шанс отримати кредит на вигідних умовах, без зайвих переплат.

Чи вигідно брати кредит в Манівео?

Онлайн кредити - це дуже зручна послуга, яка користується великою популярністю як в Україні, так і в інших країнах. Від класичних кредитів, що видаються банками, їх відрізняють умови надання та розпорядження. Компанія Манівео надає фінансову допомогу українцям.

Особливості онлайн кредитування

Кредит надається через Інтернет і має низку важливих переваг:

  • висока швидкість оформлення. Для того щоб отримати кредит, не потрібно витрачати час і сили, робити зайві рухи. Досить скористатися зручним сервісом, створеним фірмою кілька років тому. На сьогоднішній день він лідирує і за оперативністю обслуговування, і за зручністю. Під час першого звернення до Манівео користувачеві досить витратити 8-10 хвилин на те, щоб заповнити всі поля анкети, запропонованої на сайті. При повторному зверненні час, що витрачається на оформлення, суттєво скорочується. Іноді досить пари хвилин для завершення процедури;
  • можливість віддаленого оформлення кредиту. Щоб отримати потрібну грошову суму, користувачеві досить подати заявку, розмістивши її на сайті. Там же він може прочитати договір, представлений в електронній формі. У графі він ставить позначку про згоду з умовами надання послуг, після чого кошти перераховуються в автоматичному режимі за все за кілька хвилин;
  • повне збереження анонімності. Манівео дозволяє своїм клієнтам брати кредити, не інформуючи про це третіх осіб. Вся інформація, пов'язана з платоспроможністю окремо взятого клієнта організація отримує з анкети і своєї системи. Так, більша частина сервісів приймають в режимі онлайн тільки короткі анкети, що складаються з декількох полів, однак, інші дані вони отримують, телефонуючи позичальнику;
  • мінімальні вимоги, що пред'являються до клієнта, який планує взяти кредит. Щоб зайняти кошти, досить, щоб людина була повнолітньою, мав паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, банківську картку. Немає ніякої необхідності в пред'явленні довідки про стабільному доході. Якщо ви не маєте офіційного місця роботи, можете не турбуватися, адже в Манівео це не потрібно. Немає жодної проблеми, якщо є незначні прострочення по кредитах, узятих раніше. Компанія дуже лояльно підходить до схвалення заявок, тому ймовірність відмови - мінімальна;
  • абсолютна прозорість. На порталі Манівео передбачений онлайн калькулятор. За допомогою нього можна побачити, яким чином змінюється кінцева сума до оплати на момент погашення. Сервіс не бере додаткових комісій за надані послуги.

Користь кредитів Манівео?

Такі послуги можуть знадобитися в наступних ситуаціях:

  • при необхідності отримати невелику грошову суму, що не перевищує 15 тисяч гривень;
  • коли гроші потрібні для вирішення термінових фінансових проблем. Як правило, термін дії договору не перевищує 30 днів. Однак, передбачається можливість продовження строку дії кредитного договору;
  • коли немає можливості особисто зустрітися з кредитором.

Манівео приймає заявки в будь-який час дня і ночі, система не переривається навіть на вихідні і свята, регулярно видаючи грошові кошти в борг. Сервіс, давно вже довів свою надійність, допомагає вирішити фінансові питання швидко і без зайвих зусиль. Такого вигідного рішення не здатні запропонувати банківські системи, що видають кредити на тривалі терміни. Процентна ставка у них, звичайно трохи менше, зате куди більше вимог до позичальників.

Надрукувати
мітки:
коментарів