Поділитись:

У поліції розповіли, чим луцька влада може допомогти у період замінування об’єктів

Вівторок, 04 червня 2019, 11:01
У поліції розповіли, чим луцька влада може допомогти у період замінування об’єктів

Т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак розповів про те, як влада Луцька може допомогти у розв’язуванні проблем із серією змінування об’єктів у місті.

Про це він розповів 4 червня під час брифігну в ГУНП у Волинській області з приводу ситуації, пов’язаної із серією неправдивих повідомлень про замінування різноманітних об’єктів на території обласного центру. 

Зі слів Сергія Козака влада та самі мешканці можуть допомогти розв’язанню проблеми тільки сприянням поліції.

«Ми намагаємося із мінімальними незручностями забезпечити максимальний рівень безпеки громадянам», – відповів т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області.

Своєю чергою начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко додав, що людям варто бути обачними і в разі небезпеки, повідомляти про це відповідні органи. Під час евакуації варто прислухатися до порад і виконувати вказівки поліцейських. Під час евакуації варто брати з собою – одяг за сезоном, документи, грошові кошти, цінні речі, мобільні телефони. Обов’язково варто слідкувати за дітьми, аби вони не загубилися.

Заступник начальника слідчого управління ГУНП у Волинській області Андрій Литвин додав, що лучанам не варто приходити до думки, що це фейк, адже дійсно може трапитися непоправне.

«Ми будемо реагувати на всі повідомлення, звертати увагу на все», – запевнили у поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Погрози про замінування не лише у Луцьку, але і в інших областях

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
13:36
24 квітня 2024