Поділитись:

Лучани під час мінування залишаються біля автозаправок, – волинська поліція

Вівторок, 04 червня 2019, 16:45

Начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко розповів, що під час перевірок щодо замінування ряду об’єктів у Луцьку, поліцейські стикаються із нерозумінням від містян.

Про це Володимир Солоненко розповів 4 червня під час брифігну в ГУНП у Волинській області з приводу ситуації, пов’язаної із серією неправдивих повідомлень про замінування різноманітних об’єктів на території обласного центру.

З його слів, під час евакуації з гіпермаркету «Там Там» лучани з цікавості залишалися на території АЗС, яка розміщена поряд.

«А це підвищена небезпека», – наголосив начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко.

Соєю чергою начальник вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області Ігор Заболотний додав, що непорозуміння із жителями міста та поліцейськими трапилися і під час евакуації мешканців із житлового будинку на Київському майдані.

«Прохання до цього ставитися з розумінням. Це не наша примха. Ми будемо працювати навіть по мільйонному виклику», – запевнив начальник вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинські області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів