Поділитись:

Повідомили, хто увійшов до складу Молодіжної ради на Волині (фото)

Середа, 05 червня 2019, 05:16

На Волині сформували склад Молодіжної ради при обласній державній адміністрації.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Установчі збори з питань формування Молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації відбулися вчора, 4 червня 2019 року, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Дениса П’ятигорця.

Зокрема, під час засідання затвердили склад Молодіжної ради при облдержадміністрації, голову, його заступника та секретаря, а також положення консультативно-дорадчого органу.

Так, персональний склад відповідно до регламенту визначали відкритим голосуванням по кожній висунутій кандидатурі. Тож членами ради стали ті, які набрали найбільшу кількість голосів у межах встановленої чисельності Молодіжної ради відповідно до груп: представники молодіжних консультативно-дорадчих органів (від 2 до 5 осіб), представники інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері (від 4 до 8 осіб) та органів студентського та учнівського самоврядування (від 4 до 8 осіб).

Таким чином, до Молодіжної ради при Волинській ОДА обрали 14 представників відповідно до визначених квот.

Опісля, шляхом закритого голосування, обрали голову Молодіжної ради, яким став Віталій Сніжко (громадська організація «Студентська Рада Волині»). За пропозицією новообраного голови шляхом відкритого голосування заступником голови Молодіжної ради обрано Медину Павла (громадська організація Молодіжний ресурний центр «Нові крила»), секретарем – Петрика Дем’яна (молодіжна рада при Луцькій міській раді).

Слід зауважити, що по завершенню зборів члени Молодіжної ради завітали і до голови облдержадміністрації Олександра Савченка, аби познайомитися та поспілкуватися про подальшу роботу консультативно-дорадчого органу при ОДА.

«У кожного своя робота. Запевняю, що у нас абсолютне взаєморозуміння у всьому. У мене немає до вас ніяких вимог, ніяких застережень. Завжди готовий вислухати, обговорити та підтримати ваші ідеї. Надіюся, що ця молодіжна рада буде результативною», – відзначив голова ОДА.

Нагадаємо, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», видано розпорядження голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка від 28 лютого 2019 року № 103 – «Деякі питання молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації». Відповідно до розпорядження, затвердили склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для утворення Молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації.

Окрім того, на офіційному веб-сайті облдержадміністрації створили окрему рубрику «Молодіжна рада» (https://www.voladm.gov.ua/category/molodizhna-rada/1/), де розмістять установчі документи, склад молодіжної ради, протоколи засідань, прийняті рішення та інформацію про хід їх виконання, а також інші відомості про діяльність молодіжної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник міністра Олександр ЯРЕМА в Луцьку: "Ініціативна молодь здатна на фантастичні проекти"

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 липня 2023
19:32
13 липня 2023
29 березня 2023
14 березня 2023
04 січня 2023
01 листопада 2022
15:22
31 серпня 2022
13 серпня 2022
03 липня 2022
29 червня 2022