Поділитись:

Українська фешн-індустрія вийде на канадський ринок

Середа, 18 травня 2016, 18:43
Українська фешн-індустрія вийде на канадський ринок

Українські дизайнери зможуть продемонструвати свої колекції під час Канадсько-українського бізнес-форуму.

Про це розповіла заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України – Наталія Микольська під час конференції Fashion&Business, організованої Vogue Ukraine, – повідомили в профільному міністерстві.

Міністерство міжнародних справ Канади та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України у партнерстві з Конференційною Радою Канади та Канадсько-Українською Торговою Палатою проводять Канадсько-український бізнес-форум, який відбудеться 20-21 червня 2016 року у місті Торонто, Канада.

Форум надасть унікальну можливість зустрітися з ключовими канадськими та українськими політиками, лідерами бізнесу і стане майданчиком для обговорення можливостей, які відкриє Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою.

У рамках форуму буде проведено низку іміджевих заходів, включаючи Creative Lounge, де заплановано представити експозицію унікальних українських виробів різних галузей.

"З метою розвитку іміджу України в Канаді та достойного представлення наших дизайнерів, ми заохочуємо Vogue Ukraine долучитися до організації показу в якості партнера та обрати трьох українських дизайнерів, яким Western NIS Enterprise Fund надасть фінансову підтримку для участі у показі", – повідомила Торговий представник України.

Наталія Микольська також зазначила, що одним із пріоритетів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України є підтримка малого і середнього бізнесу. "Для цього ми активно співпрацюємо з багатьма міжнародними партнерами", – розповіла вона.

Як повідомлялось, нещодавно Міністерством була укладена угода з Європейським Союзом під назвою COSME із загальним бюджетом 2,3 млрд. євро, що підтримує проекти різноманітної тематики, які включають полегшення виходу на зовнішні ринки, поліпшення умов для конкурентоспроможності, формування культури ведення бізнесу. Від впровадження цієї програми зможуть отримати вигоди і представники легкої промисловості та fashion-індустрії.

Надрукувати
мітки:
коментарів