Поділитись:

У Луцьку відбувся чемпіонат із бразильського джіу-джитсу (фото)

Середа, 05 червня 2019, 10:55

У День захисту прав дітей, 1 червня, у спортивному клубі GARDA відбувся локальний чемпіонат GARDA BJJ CUP 2.0

Змагання відбувалися серед дітей та юнаків клубу з ціллю виявити кращих для відбору у збірну клубу із бразильського джіу-джитсу та для підтримки бойового духу молодших спортсменів.

Чемпіонат був можливим завдяки постійній підтримці клубу: Вікторії Шляхтич (компанія «AWG Карс»), Юлії Риковській (компанія «WEST AUTO HUB»), Олексію Шмігелю, родині Маковських та транспортній допомозі Валентина Слуцького (ФГ «Агроком»).

Як показали поєдинки, у дітей виріс технічний рівень боротьби. Також вони стали фізично та психологічно витривалішими. Участь у змаганнях взяло більше 40 борців.

«Чемпіонат GARDA BJJ CUP 2.0 – наше перше змагання і перший цінний досвід,  хоч і з сумом поразки. GARDA — це дружня спортивна родина, де професіоналізм та добра,  щира настанова тренера допомагають молоді повірити в себе, вчать досягати мети та не боятися труднощів. А це велика життєва наука! Дякуємо GARDA!  Готуємось до чемпіонатів!» — ділиться враженнями мама одного з борців Наталія Калапуша.

Батько спортсмена клубу «GARDA» Андрій Тарасюк каже: «Моїм хлопцям, та і мені також, дуже подобається цей вид спорту. Про планові тренування не потрібно нагадувати та силою їх виганяти на заняття. У клубі панує здорова атмосфера в плані конкуренції, спілкуванні дітей та тренерів, фізичному та психологічному розвитку. І найголовніше – тренерський склад на чолі з Михайлом Савчуком користуються величезним авторитетом та повагою своїх підопічних!»

«Друзі нам порадили заняття в GARDA, за що ми дуже вдячні. GARDA – це особливий клуб. Я пам' ятаю слова тренера Михайла при знайомстві: «вУкожній дитині я бачу потенційного чемпіона». І це правда. Підхід до занять, рівень підготовки і просто стосунки в команді – це просто неймовірно!  Відповідно, і підготовка дітей, і психологічна робота тренерів. Наприклад, останні змагання в клубі – це не лише вправність і вміння учасників, але й напружена робота тренерів з організації і проведення самих змагань. Жоден з учасників не був обділений ні нагородами, ні словами підтримки, ні увагою. І я вважаю, що такі  змагання, як чемпіонат GARDA BJJ CUP 2.0, мають важливе значення для дітей. Велика повага і вдячність тренерам Михайлу, Івану та Дмитру», – розповідає мама одного із спортсменів клубу Олена Корнійчук.

Батько одного з лідерів змагань Арсен Бєлік каже: «Змагання і конкурентна боротьба роблять дітей сильнішими, вчать долати стрес і виводять на новий рівень майстерності. Клуб GARDA додає професійний і виважений підхід тренерського колективу, дружню атмосферу в дитячому колективі і хороші взаємовідносини між батьками спортсменів. Синергія цих підходів дає чудовий результат».

Мама двох чемпіонів Олена Копанчук також ділиться враженнями від чемпіонату: 

«Це був вже другий клубний чемпіонат, в якому взяли участь мої сини. Все було дуже професійно організовано. Сутички були емоційні, адреналін зашкалював. Подобається дружня атмосфера в клубі, це ніби друга сім'я. Хлопці підтримують один одного, підбадьорюють, якщо хтось програв. Я дуже рада, що ми обрали GARDA, тут виховують не просто чемпіонів, а перш за все справжніх чоловіків».

У майбутньому такі чемпіонати клубу плануються проводитися регулярно, адже це не просто спосіб підтримати й згуртувати молодих спортсменів, а й демократична система відбору кращих, які у подальшому представлятимуть саме Волинську область на національному та міжнародному рівнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі бійці здобули нагороди на чемпіонаті з джіу-джитсу (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів