Поділитись:

Луцьк рік тому: кеглі Савченка та кримінал Петрочука

П'ятниця, 07 червня 2019, 08:00
Луцьк рік тому: кеглі Савченка та кримінал Петрочука

Рік тому голова Волинської ОДА Олександр Савченко завітав на журналістське змагання з боулінгу. Його організували з нагоди Дня журналіста.

З важливіших подій – 11 членів Луцької територіально-виборчої комісії проголосували за припинення ініціативи виборців про відкликання депутатів Луцькради. Мова йде про припинення ініціативи виборців щодо відкликання депутатів Луцькради: Сергія Були, Костянтина Петрочука, Аркадія Соломатіна, Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка.

Також луцькими правоохоронцями розпочато досудове розслідування за фактом перешкоджання господарській діяльності ТОВ "Проміньпарксервіс" службовими особами Луцької міської ради. Про це "Конкуренту" повідомив адвокат товариства. Через те,що заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук тиснув на бізнес, 7 червня 2018 року відкрито досудове розслідування за ч.1 ст.206 КК України (Протидія законній господарській діяльності).

Тим часом прокурор Волинської області Анатолій Коцура був призначений на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим. А вода у річці Стир була не придатна для купання.

Надрукувати
мітки:
коментарів