Поділитись:

Нема сенсу: «Луцьктепло» пояснило, чому не відновило дорогу після ремонту

Четвер, 06 червня 2019, 16:25
Нема сенсу: «Луцьктепло» пояснило, чому не відновило дорогу після ремонту

Як зазначили у департаменті муніципальної варти Луцькради, ДКП «Луцьктепло» не відновило благоустрій після ремонту тепломережі, що спричиняє постійні незручності пішоходам, водіям та підприємцям ринку. 

Йдеться про тепломережу, що проходить вул. Кравчука від перехрестя з пр. Соборності до житлового будинку №44 на вул. Кравчука. У «Луцьктеплі» пояснили, чому так сталося. 

Нагадаємо, що ремонтні роботи із заміни аварійних трубопроводів здійснювались на цій ділянці торік. У зв’язку з відсутністю достатніх для капітального ремонту коштів, але через загрозу прориву мережевого трубопроводу в опалювальний період, що поставило б під загрозу надання послуги з централізованого теплопостачання для всього 55-го мікрорайону м. Луцька, було ухвалено замінити ділянку аварійних трубопроводів на вживані попередньо-ізольовані труби. 

Нема сенсу: «Луцьктепло» пояснило, чому не відновило дорогу після ремонтуНема сенсу: «Луцьктепло» пояснило, чому не відновило дорогу після ремонтуНема сенсу: «Луцьктепло» пояснило, чому не відновило дорогу після ремонту

Планувалося також, що наступного міжопалювального періоду, тобто цього року ці трубопроводи буде замінено на нові, а додатково капітальний ремонт продовжиться на ділянку мережі до пішохідного переходу через пр. Соборності до гіпермаркету «Там-Там».

Відтак здійснювати відновлення асфальтного покриття на даній ділянці є недоцільним, а витрачання на це коштів може розглядатися як неефективне. Повне відновлення благоустрою буде здійснено власними силами підприємства або із залученням підрядника після повного виконання робіт на мережі, а також за наявості достатніх вільних коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів