Поділитись:

Волинь використовує близько 30 % своїх енергоресурсів

Вівторок, 17 травня 2016, 15:35
Волинь використовує близько 30 % своїх енергоресурсів

Волинська область використовує 30 % енергоресурсів, які виробляє.

Про це на комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв'язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 17 травня повідомив начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Андрій Пиріг.

"У нас є програми використання лісових ресурсів, соломи, енергетичної лози та інші. Волинь може навіть експортувати ці ресурси. Їх є достатньо. І це не тільки лісовий ресурс. Ми фактично використовуємо 30 % з того, що маємо", – заявив Андрій Пиріг.

Службовець звернувся до комісії із проханням прискорити внесення змін до Регіональної програми підвищення енергоефективності Волинської області на 2011–2020 роки.

Як розповів Пиріг, програма є багатогалузевою, до неї постійно вносять зміни.

Її суть полягає у термомодернізації житлового сектору, бюджетних установ, газозаміщення, енергомоніторингу, переводу котелень та інших заходів.

Зі слів Андрія Пирога, залишився лише один крок для того, щоб залучити інвесторів, – створити обласну комісію. Посадовець запропонував незабаром провести одну комісію, присвячену суто питанню програми підвищення енергоефективності..

Члени комісії одноголосно підтримали рішення затвердити зміни до цієї програми.

Надрукувати
мітки:
коментарів